Δυναμική σκοποβολή κύπρος

Κύπρος: 1ος Αγώνας Δυναμικής Σκοποβολής στις 20 Νοεμβρίου

By

Ένας πρωτόγνωρος αγώνας ετοιμάζεται στην Κύπρο, αφού ο αγώνας αφορά την λεγόμενη Δυναμική Σκοποβολή (Dynamic Shooting), εφεύρεση του Έφος Αριστοκλέους, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του διοργανωτή Σκοπευτικού Αθλητικού Ομίλου Λευκωσίας SniperGold.

Ο ιδιαίτερος και πρωτότυπος αγώνας θα διεξαχθεί με αεροβόλα όπλα των 4,5 mm BBs, σύμφωνα με τους υπό ισχύ νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, και αφορά ασφαλιστικές εταιρίες, μεσίτες και γενικότερα εταιρίες που σχετίζονται με τα οικονομικά. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στην έδρα του διοργανωτή και θα περιλαμβάνει στάδιο με τρία διαφορετικά όπλα για την ατομική κατάταξη και shoot-off για την ανάδειξη της νικήτριας εταιρίας. Ωστόσο νωρίτερα θα διεξαχθεί το καθιερωμένο briefing και επεξήγηση των μέτρων ασφαλείας και συμπεριφοράς με τα όπλα. Μετά το τέλος του αγώνα ο διοργανωτής θα δεξιώσει τους συμμετέχοντες.

Ο πρόεδρος Έφος Αριστοκλέους δήλωσε στο Shooters,

[blockquote style=»2″]

Είναι μία ευκαιρία για τις εταιρίες ώστε να κάνουν βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα (builting activites) και τα μέλη τους να γνωρίσουν από κοντά το νέο άθλημα της Δυναμικής Σκοποβολής στην Κύπρο, που μόνο η σχολή μας μπορεί να προσφέρει, εκπαιδεύοντας αθλητές και διοργανώνοντας αγώνες.

[/blockquote]

Το ενδιαφέρον εκ μέρους των εταιριών όλο και αυξάνεται με μόλις 4 θέσεις (από τις 12) να μένουν ανοιχτές! Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Ζήσε την εμπειρία του Dynamic Shooting μαζί με την ομάδα σου δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα