Κύπρος: Ο ΣΚΟΛΑΡ βραβεύει τους πρωταθλητές του!

By

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

Την ερχόμενη Παρασκευή, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δημάρχου Λάρνακας

Θα τιμηθούν σκοπευτές για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους, καθώς και άτομα και οργανωμένα σύνολα για την προσφορά τους.

 

Η ετήσια τελετή βράβευσης του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο επαρχιακό Ολυμπιακό σκοπευτήριο, υπό την αιγίδα του δημάρχου της πόλης κ. Ανδρέα Βύρα. Στην εκδήλωση που θα συνδυαστεί με την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου, θα βραβευτούν οι διακριθέντες σκοπευτές του Ομίλου στα πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ καθώς και αθλητές για τις επιτυχίες τους σε διεθνείς αγώνες, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα τιμήσει βετεράνους σκοπευτές και παράγοντες που συνέδεσαν το όνομά τους με την ιστορία και τις επιτυχίες του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν επίσης οι χορηγοί του Ομίλου.

Για τις διεθνείς επιτυχίες τους θα τιμηθούν οι σκοπευτές Κωστάκης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Χάσικος, Λεόντιος Λεοντίου και Τζιοβάνης Σαββίδης, ενώ για τις διακρίσεις τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ, θα βραβευτούν οι ακόλουθοι σκοπευτές σε κάθε αγώνισμα:

ΣΚΗΤ: Ανδρέας Χάσικος, Σέβος Μήλας, Αντώνης Αντωνίου, Αλέξανδρος Παναγή, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, Χρίστος Μούζουρος και Φλώρος Φραντζέσκου.

ΤΡΑΠ: Λεόντιος Λεοντίου, Αδάμος Σελίπας Πέτρος Ανδρέου, Πέτρος Αναστασίου, Ευτύχιος Σωτηρίου και Ραφαήλ Μαρκουλλής.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Ανδρέας Βασιλείου, Ανδρέας Ζαλούμης, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Κωστάκης Νεοκλέους και Ανδρόνικος Ξύστρος.

ΚΟΜΠΑΚ: Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Γιάννης Κωνσταντίνου, Γιώργος Σταυρινού, Κωστάκης Κωνσταντίνου και Κωστάκης Νεοκλέους.  

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Διάφορα

Το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» της ΕΟΕ δόθηκε στον τέως Πρόεδρο της ΣΚΟΕ, Παύλο Κανελλάκη

Για πρώτη φορά απονεμήθηκε το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας», το οποίο θέσπισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), ώστε να τιμήσει...
Διαβάστε Περισσότερα