Κύπρος: Με πίστη και βήμα-βήμα προς τον στόχο

By

Με 17 νέους αθλητές, κάθε ηλικίας, έγινε ο 12ος αγώνας της σχολής SniperGold Limassol Air Pistol Team. Συνολικά συμμετείχαν 50 αθλητές, με τους νέους να δείχνουν ενδιαφέρον να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το ολυμπιακό άθλημα σταθερού στόχου, αλλά και να ενταχθούν στις ομάδες προπονήσεων της σχολής.

Υπάρχει πλήρη ικανοποίηση από τα θετικά αποτελέσματα, τα οποία ανεβάζουν τους στόχους της σχολής πέραν από τις εγχώριες διοργανώσεις της Κύπρου. Οι αθλητές προπονούνται με βάση συγκεκριμένου προγράμματος και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατανόησαν τους στόχους που έθεσε η SniperGold Limassol Air Pistol Team και πλέον δουλεύουν με επαγγελματισμό για την επίτευξη των στόχων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι νεαροί άνω των 11 ετών ήρθαν σε επαφή με το άθλημα σταθερού στόχου για πρώτη φορά, που δίνει ελπιδοφόρα σημάδια εξέλιξης του αγωνίσματος.

Τα αποτελέσματα του 12ου αγώνα έχουν ως εξής:

Κατηγορία Ανδρών: 546/600 Μιχαήλ Mίκης
Κατηγορία Γυναικών-Κορασίδων: 314/400 Αβραάμ Μαρία
Κατηγορία Παίδων: 305/400 Γιωργαλλή Ανδρέας

Σύντομα ομάδα 4 ατόμων επιλογής του έμπειρου εκπαιδευτή Αριστοκλέους Ευτύχιου θα ξεκινήσει προετοιμασία για να είναι πανέτοιμη για συμμετοχή με το νέο πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

[blockquote style=»3″]

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη αλλά η πίστη μας και οι στόχοι μας βήμα – βήμα θα μας δώσουν τη χαρά της επιτυχίας που τόσο πολύ θέλουμε τόσο για λόγους γοήτρου όσο και για λόγους πρόκλησης των αθλητών μας.

[/blockquote]

Τα μαθήματα στη σχολή διεξάγονται καθημερινά και οι ενδιαφερόμενοι για σταθερό στόχο, αλλά και για πρακτική σκοποβολή μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με τον Αδειούχο Εκπαιδευτή για την καλύτερη τους εξυπηρέτηση και επεξήγηση.

Η σχολή δίνει τις ευχαριστίες προς όλους τους δωροθέτες και υποστηριχτές της οργάνωσης του αγώνα: GoldenLandCY, Megastores, Calma Café-Marina Limassol, Cozy Café, Beretta Cyprus, Go & Fun Cyprus, WMS Shipping Services, Cyprus Times.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα