Κύπρος: Η πρώτη βράβευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Σκοπευτών Σπόρτιγκ και Κόμπακ

By

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης»

Αθλητής χρονιάς ο Κύπρος Κυπριανού και αθλητές ήθους οι Θάνος Έλληνας και Δημήτρης Αντωνίου

Πρωταθλητής σπόρτιγκ και κυπελλούχος FITASC ο Χάρης Χριστοδουλίδης και πρωταθλητής κόμπακ ο Κωνσταντίνος Αριστοφάνους

Πολυνίκεις σπορτιγκ και κόμπακ οι Κύπρος Κυπριανού και Κωνσταντίνος Αριστοφάνους που πέτυχαν από 4 νίκες ο καθένας στα δυο πρωταθλήματα

 

Σε μια σεμνή και πολύ ζεστή εκδήλωση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Σκοπευτών Σπότριγκ και Κόμπακ πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη τελετή βράβευσης για τους αθλητές των δυο δημοφιλών αγωνισμάτων της FITASC. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Χριστοδουλίδης, ο οποίος αφού συγχάρηκε τους τιμώμενους αθλητές, αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε ο Σύνδεσμος στον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του και τόνισε την πρόθεση του Δ.Σ. για άψογη συνεργασία με τη Σκοπευτική Ομοσπονδία, με στόχο την αναβάθμιση των αγωνισμάτων του σπόρτιγκ και του κόμπακ, αλλά και των ιδίων των σκοπευτών. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο αρχιδιαιτητής και μέλος του Δ.Σ. της ΣΚΟΚ Σάββας Κοσμάς, ο οποίος συγχάρηκε το Σύνδεσμο για το έργο που επιτελεί και ζήτησε τη συνεργασία τόσο του Συνδέσμου όσο και των σκοπευτών των δυο αγωνισμάτων για καλύτερο προγραμματισμό και διεξαγωγή των πρωταθληματικών αγώνων.

Στη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν αθλητές του σπόρτιγκ και του κόμπακ για τις επιτυχίες τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα και για τις διεθνείς διακρίσεις τους, καθώς και άτομα και οργανωμένα σύνολα για τη συνεργασία και την προσφορά τους στο Σύνδεσμο και στο άθλημα.

Ως «Αθλητής Χρονιάς» για το 2017 στα αγωνίσματα του σπόρτιγκ και του κόμπακ τιμήθηκε ο Κύπρος Κυπριανού της ΣΚΟΛΕΥ, ενώ το «Έπαθλο Ήθους» του Συνδέσμου απονεμήθηκε στους Θάνο Έλληνα και Δημήτρη Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ. Ο Χάρης Χριστοδουλίδης του ΣΚΟΠΑΦ αναδείχτηκε πρωταθλητής σπόρτιγκ και κυπελλούχος ΦΙΤΑΣΚ, ενώ πρωταθλητής κόμπακ ήταν ο Κωνσταντίνος Αριστοφάνους του ΣΚΟΛΑΡ, ο οποίος μαζί με τον Κύπρο Κυπριανού τιμήθηκαν και πολυνίκεις στα δυο αγωνίσματα με τέσσερις πρώτες νίκες ο καθένας και στα δυο πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΣΚΟΚ. Πρωταθλητής εφήβων αναδείχτηκε ο νεαρός Ανδρόνικος Ξύστρος του ΣΚΟΛΑΡ, ενώ ο συναθλητής του Κωστάκης Κωνσταντίνου ήταν ο πρωταθλητής των βετεράνων και ο Ευάγγελος Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ των σούπερ βετεράνων.

Για τις διεθνείς επιτυχίες τους βραβεύτηκαν οι σκοπευτές Άγγελος Αβραάμ (ΣΚΟΛΕΜ), Κωστάκης Κωνσταντίνου (ΣΚΟΛΑΡ), Δημήτρης Λόρδος (ΣΚΟΑΜ) και Πέτρος Ιωάννου (ΣΚΟΛΕΥ). Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης στη Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου, στον αρχιδιαιτητή Σάββα Κοσμά, στη γραφέα της ΣΚΟΚ Ελευθερία Στεργίδου, στο βετεράνο σκοπευτή Νίκο Πετρίδη και στους παραπληγικούς σκοπευτές Νίκο Δημητρίου και Νεόφυτο Νικολάου.

Πέρα από τους πρωταθλητές και πολυνίκεις, για τις επιτυχίες τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα τιμήθηκαν οι ακόλουθοι αθλητές σε κάθε αγώνισμα:

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Ντίνος Κωνσταντίνου, Κύπρος Κυπριανού, Ροδοσθένης Ροδοσθένους, Μιχάλης Ανδρέου, Χριστάκης Χρυσάνθου, Μιχάλης Διάκος και Δημήτρης Πάππας.

ΚΟΜΠΑΚ: Άγγελος Αβραάμ, Μιχάλης Ανδρέου, Ηλίας Γκαρτζώνης, Δώρος Παμπακάς, Αντώνης Λοϊζίδης, Μάρκ Μίλαν και Στάθης Πουζούκης.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα