Κύπελλο ΣΚΟΕ σκητ στη Σπάρτη

By

Έπειτα από την ενημέρωση σχετικά με τους νέους κανονισμούς που έχουν ισχύ από τις αρχές του χρόνου και με εισηγητή τον κ. Θεμελίδη Παναγιώτη, ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης είναι πια έτοιμος να πραγματοποιήσει αγώνες σκητ Β και Γ κατηγορίας, οι οποίοι εντάσσονται στο κύπελλο της ΣΚΟΕ.

Οι διήμεροι αγώνες σκητ θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο της Σελλασίας του δήμου Σπάρτης και ο όμιλος θα δέχεται τις δηλώσεις συμμετοχής έως τις 12.00 την Πέμπτη 11 Απριλίου. Οι σκοπευτές συνιστάται να προσέλθουν τις ημέρες των αγώνων από τις 8.30 η ώρα, ώστε να έχουν στη διάθεσή τους μισή ώρα προετοιμασίας μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσουν οι απονομές στο χώρο του σκοπευτηρίου, όπου θα βραβευθούν με κύπελλο ο πρώτος νικητής της κάθε κατηγορίας και με μετάλλιο οι τρεις πρώτοι.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα