Κύπελλο Μακεδονίας: 3ήμερος αγώνας αεροβόλων όπλων

By

Η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστεί το επόμενο διάστημα όσον αφορά τα αεροβόλα όπλα αφού πέραν του αγώνα πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, ένας ακόμη αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Ο αγώνας αεροβόλου πιστολιού και τυφεκίου (ΑΓΕΝ) με την ονομασία Κύπελλο Μακεδονίας, που αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί στις αρχές του Νοέμβρη, αποτελεί θεσμό για τους φίλους των αεροβόλων και αναμένεται να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 την Παρασκευή (στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος έλεγχος οπλισμού) και θα διαρκέσει μέχρι της 20.00. Το Σάββατο θα συνεχιστεί στις 9 το πρωί (8.30 ο έλεγχος οπλισμού) και θα διαρκέσει και πάλι μέχρι τις 20.00.

Τέλος, ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, από το πρωί στις 8 μέχρι τις 13.30 ώρα κατά την οποία θα ξεκινήσει και η έναρξη των απονομών. Να σημειωθεί πως οι αιτήσεις συμμετοχών του αγώνα θα πρέπει να έχουν αποσταλεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΣΚ.Ο.Ε είτε ταχυδρομικά είτε με φαξ.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα