Κύμα αλλαγών από τον νέο Πρόεδρο Vitaly Kryuchin, η έδρα της IPSC μετακόμισε στην Ολλανδία

By

Από την 1η του χρόνου ο νέος Πρόεδρος της IPSC, Vitaly Kryuchin, ανέλαβε τα καθήκοντά του και μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση παρουσίασε την καινούργια διοίκηση και τη νέα έδρα της IPSC. Με όραμα και δυναμισμό ανέφερε ότι θέλει να προστατεύσει και να εκσυγχρονίσει τα αγωνίσματα της IPSC μαζί με την βοήθεια της ομάδας του και φυσικά με την υποστήριξη όλης της σκοπευτικής κοινότητας.

Το νέο έτος και ο νέος Πρόεδρος από την Ρωσία, ήρθαν και έφεραν αλλαγές στην IPSC με πρώτο μέλημα να μεταφέρουν τα νέα γραφεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπου ο νέος Γραμματέας της IPSC, Sasja Barentsen, θα εργάζεται με πλήρη απασχόληση. Τα νέα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IPSC είναι πλέον:

Πρόεδρος: Vitaly Kryuchin
Γενικός Γραμματέας:
Friedrich Gepperth
Γραμματέας: Sasja Barentsen
Ταμίας: Roland Dahlman
IROA Πρόεδρος: Dino Evangelinos
IROA Αντιπρόεδρος: Jose Carlos Belino

Κλείνοντας την επιστολή του, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον τέως Πρόεδρο, Nick Alexako, ο οποίος για 21 ολόκληρα χρόνια μαζί με την ομάδα του προσέφεραν το έργο τους στο αγαπημένο του αγώνισμα.

 
 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα