Κων/νος Βερτούδος: «Στόχος η συμμετοχή σε όσο το δυνατόν πιο πολλούς αγώνες εσωτερικού & εξωτερικού»

By

Την προετοιμασία του για τη νέα σκοπευτική σεζόν ξεκινάει ο πρωταθλητής σκοπευτής στο αεροβόλο τυφέκιο, Κων/νος Βερτούδος, έχοντας στόχο για αυτή τη χρονιά να συμμετάσχει σε όσο το δυνατόν περισσότερους σε αριθμό αγώνες, εθνικούς και διεθνείς.

Μόλις σήμερα έφτασε στη γεννέτηρά του, την Κρήτη, με σκοπό να αφιερώσει τον Σεπτέμβριο σε εντατικές προπονήσεις δίπλα στον προπονητή του, Γιώργο Κοσκινά, έχοντας πάντα στη διάθεσή του το σκοπευτήριο του συλλόγου που τον φιλοξενεί, του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου (ΠΑΣ).

Μετά τον πρώτο αγώνα της σκοπευτικής χρονιάς αυτόν των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στις 13-16 Σεπτεμβρίου στο σκοπευτήριο του Βύρωνα όπου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Αστυνομία όντας αστυνομικός, έπειτα θα ετοιμάζεται για τους αγώνες επιλέκτων και πρόκρισης της εθνικής ομάδας, αγώνες-εισιτήριο για τα παγκόσμια κύπελλα της χρονιάς.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα