ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑ Δ. ΓΕΡΟΥΛΑΚΟΥ 2017: Αγώνας-Θεσμός Α κατηγορίας αεροβόλων όπλων

By

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» μετά την πλήρη ανακαίνιση του κλειστού σκοπευτηρίου αεροβόλων όπλων και τα εγκαίνια που ακολούθησαν, διοργανώνει αγώνες αεροβόλων όπλων Α κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου.

Οι αγώνες έχουν την επωνυμία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑ Δ. ΓΕΡΟΥΛΑΚΟΥ» και είναι αφιερωμένοι στην μνήμη της αθλήτριας του «ΛΕΩΝΙΔΑ», Γεωργίας Γερουλάκου, η οποία τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας στις 9 Φεβρουαρίου 2013. Η διεξαγωγή των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο ολοκαίνουργιο σκοπευτήριο «ΓΕΩΡΓΙΑ Δ. ΓΕΡΟΥΛΑΚΟΥ» στην Σπάρτη με την εκκίνηση να γίνεται την ημέρα του Σαββάτου στις 09.00. Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Σάββατο 4 Μαρτίου: 09.00-16.00 και 16.00-20.00
Κυριακή 5 Μαρτίου: 09.00-13.30 και 14.00 οι απονομές

Το βράδυ του Σαββάτου το σωματείο παραθέτει το καθιερωμένο δείπνο σε όλους τους αθλητές που θα διανυκτερεύσουν στην Σπάρτη σε ταβέρνα της περιοχής.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα