Κορακάκη και Γαμπιεράκης σταθερά πρώτοι στον αγώνα Κυπέλλου-Πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας

By

Με απαρτία επίλεκτων ολοκληρώθηκε το Κύπελλο – Πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας, το οποίο αποτελεί τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου αεροβόλων όπλων του 2017 και έλαβε χώρα στο σκοπευτήριο του στρατοπέδου «Π.Μελάς» στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου.

Έντονος ο συναγωνισμός μεταξύ των αθλητών, αφού το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας πλησιάζει. Στους διήμερους αγώνες υπήρξαν ξεκάθαρες νίκες στα αεροβόλα πιστόλια και εναλλαγές σκοπευτών στην κορυφή των αεροβόλων τυφεκίων. Η Άννα Κορακάκη (ΩΡΙΩΝ) στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών και ο Γιώργος Γαμπιεράκης (ΖΕΥΣ) στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών κατέκτησαν την πρώτη θέση της κατάταξης τόσο των συνολικών επιδόσεων όσο και των επιμέρους. Στο πιστόλι εφήβων, ο Παυλίδης Παναγιώτης (ΕΣΚΟΘ) επικράτησε έναντι του Κολιτσίδα Νικόλαου (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) λόγω περισσότερων κεντρικών 10αριών. Η Παναγιώτου Ιωάννα (ΩΡΙΩΝ) κέρδισε το χρυσό στις νεάνιδες με σημαντική διαφορά. Όσον αφορά τα τυφέκια, από την πρώτη θέση πέρασαν Κωσταμπίτσης Αθανάσιος (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) και Ζήσης Ευάγγελος (ΩΡΙΩΝ) στην κατηγορία των ανδρών, με τον Κωσταμπίτση να παίρνει το χρυσό, Τσιόνογλου Μαρία (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) και Βασιλούδα Ελένη (ΣΚΟΑΑΠΘ) στην κατηγορία γυναικών, με την Τσιόνογλου να έχει την μεγαλύτερη αθροιστική επίδοση. Στις μικρότερες κατηγορίες, Παπαφωτίου Θεόδωρος (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) και Σιαμάγκας Σωτήριος (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) είχαν εναλλάξ νίκες, με τον Παπαφωτίου τελικά να παίρνει την πρωτιά του Κυπέλλου. Στις νεανίδες Μακράκη Μαρούσα (ΖΕΥΣ) και Ευθυμίου Χρυσούλα (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) είχαν από μία νίκη αλλά επικράτησε η Μακράκη.

Ο Γιώργος Γαμπιεράκης της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ δήλωσε στο shooters.gr,

[blockquote style=»2″]

Ήταν αρκετά καλός αγώνας, πέρα από το νούμερο δηλαδή, είχα και έναν τεχνικό αγώνα. Είχα κάποια θεματάκια αλλά με τον καιρό και την προπόνηση θα διορθωθούν.

[/blockquote]

Τα αποτελέσματα του αγώνα:

kypello-prokrisi-aerovola-18-19 kypello-prokrisi-aerovola-18-19

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα