εθνικό σκοπευτήριο Χανίων

Κινδυνεύει στα αλήθεια το Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων;

By

Ανησυχία υπήρξε για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων καθώς αναφέρθηκε μη έγκαιρη προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Έπειτα από επικοινωνία του Shooters με τον Πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων (ΕΑΚ), κύριο Κουβάτσο Αθανάσιο, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει δημιουργηθεί θέμα εκ του μη όντος. Ο φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχει ήδη φύγει για το αρμόδιο τμήμα της Νομαρχίας, αναμένοντας από μέρα σε μέρα την υπογραφή για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας του. Δεδομένου ότι είχε δοθεί παράταση στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο της επιτροπής της Νομαρχίας, με αφορμή δύο δικαιολογητικών που έλειπαν, ζητήθηκε να προσκομιστεί η υπεύθυνη δήλωση και η γνωμάτευση -ένα άκρως γραφειοκρατικό θέμα- ότι οι υπεύθυνοι έχουν «σώας τας φρένας». Η επιτροπή που έλεγξε τον χώρο του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων, δήλωσε εντυπωσιασμένη με τις εγκαταστάσεις χαρακτηρίζοντάς τες κορυφαίες σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ΕΑΚ αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα και την αξία του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανιών για την κοινωνία της σκοποβολής, δηλώνοντας ότι παρέλαβαν ένα σκοπευτήριο σε άριστη κατάσταση και το συνεχίζουν.

[blockquote style=»2″]

Αν σέβονται την ιστορία του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων, να μην δημιουργούν εντάσεις στην Χανιώτικη κοινωνία. Τα σωματεία που δραστηριοποιούνται εκεί το σέβονται, οι εργαζόμενοι είναι αξιοπρεπείς και οι εγκαταστάσεις άριστες. Είναι το καμάρι όλου του αθλητισμού.

Πρόεδρος ΕΑΚ, Κουβάτσος Αθανάσιος

[/blockquote]

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα