Καλή εμφάνιση στο τραπ από τον Χατζητσακίρογλου Γιάννη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μόσχα

By

Ο έφηβος διεθνής σκοπευτής του τραπ, Χατζητσακίρογλου Ιωάννης, ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Shotgun στη Μόσχα της Ρωσίας καταφέρνοντας να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση, που με επίδοση 114/125 σκαρφάλωσε στην 12η θέση των προκριματικών. Την πρώτη ημέρα του αγώνα με βαθμολογίες 21, 22 και τη δεύτερη με 23, 24 ,24 κράτησε σταθερή πορεία ανάμεσα στους 48 συμμετέχοντες, και βρέθηκε μόνο τρεις πόντους μακριά από την πρόκριση για τους τελικούς.

Η επίδοση σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση (114/125) μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του, γεγονός που το αποδεικνύει και το διπλό πανελλήνιο ρεκόρ (122/125) που είχε πετύχει μόλις τον Ιούνιο στους Πανελλήνιους Αγώνες Τραπ, αλλά σίγουρα είναι ακόμα μία συμμετοχή και παρουσία που προστήθεται στη σκοπευτική πορεία του έφηβου διεθνή σκοπευτή.

[blockquote style=»3″]

Με επίδοση 122/125 κατέρριψε το ρεκόρ των εφήβων, το οποίο κατείχε ο ίδιος από το 2014, όταν είχε καταρρίψει για πρώτη φορά το ρεκόρ του Καραμπινάκη Σ. που το κρατούσε για 20 χρόνια από τους Βαλκανικούς Αγώνες το 1995. Στην κατηγορία των ανδρών ισοφάρισε το ρεκόρ του Χατζησάββα Μάρκου, που το κατέχει από το 1993, έκτοτε ακόμα δύο αθλητές το έχουν πετύχει, ο Μιχάλης Ελπικίδης (ΣΚΟΛΕΚ) και ο Κωνσταντίνος Πατσίκας (ΣΣΜ Τεύκρος).

[/blockquote]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα