Καλή αρχή στο σκητ…

By

 

[quote]

Γιώργος Αχιλλέως, Τάσος Χαπέσιης και Άντρη Ελευθερίου ξεκίνησαν με 25/25!

[/quote]

 

Αν, όντως, «η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται», τότε οι Κύπριοι διεθνείς σκοπευτές, αλλά και οι Κύπριοι φίλαθλοι, μπορούν να κάνουν … όνειρα για τη συνέχεια του σκητ, αφού η πρώτη πούλα δίνει σ’ όλους αυτό το δικαίωμα. Οι πρωταθλητές μας Γιώργος Αχιλλέως, Τάσος Χαπέσιης και Άντρη Ελευθερίου, ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς απώλειες, κάνοντας «ποδαρικό» στη διοργάνωση. Στο σκητ ανδρών, πέρα από τους δυο διεθνείς σκοπευτές μας, άλλοι 15 (σύνολο 17) ξεκίνησαν τον αγώνα με 25/25, ενώ άλλοι 18 αθλητές είχαν μόλις μια απώλεια (24/25), οπότε όλοι αναμένουν μια σκληρή και ανταγωνιστική συνέχεια μέχρι τους 125 δίσκους του αγώνα… Ο τρίτος σκοπευτής της εθνικής μας, Ανδρέας Χάσικος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού στην πρώτη του πούλα είχε 4 απώλειες (21/25) και δημιούργησε ένα … δύσβατο και ανηφορικό μονοπάτι για τη συνέχεια!

Στο σκητ γυναικών, η Άντρη Ελευθερίου με άλλες 5 σκοπεύτριες μπήκαν με το … δεξί στον αγώνα, «καθαρίζοντας» την πρώτη πούλα με 25/25, ενώ 4 αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και η διεθνής σκοπεύτριά μας Παναγιώτα Ανδρέου πέτυχαν 24/25 στην πρώτη πούλα. Η τρίτη της παρέας, Λουίζα Θεοφάνους ξεκίνησε με 22/25. Για την εξασφάλιση ολυμπιακών ορίων (MQS), αγωνίζονται δυο διεθνείς μας, οι οποίοι πρόλαβαν και έριξαν τους πρώτους 50 δίσκους. Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου ολοκλήρωσε τη μέρα με 48/50 (25+23) και ο έφηβος Νικόλας Βασιλείου με 47/50 (24+23). To ολυμπιακό όριο στο αγώνισμα του σκητ είναι 114/125.

Οι αγώνες του σκητ γυναικών, επρόκειτο να ολοκληρωθούν χθες το απόγευμα με τη διεξαγωγή των ημιτελικών, των τελικών και την απονομή των μεταλλίων στις νικήτριες. Σήμερα οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ολοκληρωθούν με τους τελευταίους 75 δίσκους του σκητ ανδρών, τη διεξαγωγή των ημιτελικών, των τελικών και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές. Με το αγώνισμα του σκητ ανδρών θα πέσει και η αυλαία των αγώνων, ενώ αύριο Δευτέρα είναι η μέρα αποχώρησης των ξένων αποστολών.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα