Καλές επιδόσεις στα 300μ. στην Κόρινθο

By

Με αισθητή την απουσία αρκετών σκοπευτών ολοκληρώθηκε το διήμερο 6 & 7 Οκτωβρίου ο Πανελλήνιος αγώνας 300μ. που διεξήχθη στην Κόρινθο. Η απουσία των σκοπευτών έγινε ιδιαίτερα αισθητή τη δεύτερη ημέρα των αγώνων στα αγωνίσματα 3×20, αγώνας ο οποίος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 12 συμμετοχές.

Μπορεί το ζήτημα των συμμετοχών να είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας του αγωνίσματος, το θετικό όμως είναι ο ρυθμός αύξησης των επιδόσεων στα αγωνίσματα των 300μ., που δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα νούμερα που θα ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά στάνταρ! Για του λόγου το αληθές, οι επιδόσεις του Σαββάτου για το αγώνισμα του πρηνηδόν ξεπέρασαν το 550 ενώ οι επιδόσεις της Κυριακής για το αγώνισμα 3×20 ξεπέρασαν το 500.

Με τη σκοπευτική ομοσπονδία να στηρίζει ανελλιπώς το αγώνισμα των 300μ. και τα σωματεία να συμμετέχουν έστω και αν δεν κατεβάζουν ολοκληρωμένη ομάδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι το αγώνισμα θα διατηρηθεί στα ήδη υπάρχον επίπεδα αυτό το διάστημα. Η περίπτωση δε να υπάρξει νέο αίμα στα αγωνίσματα των 300μ., θα μπορούσε να συνεπάγεται μία πραγματική ανάπτυξη που θα έπαιρνε σάρκα και οστά ακόμη και σε περίοδο κρίσης.

Τα αποτελέσματα του αγώνα.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα