Καθιερώνεται και πραγματοποιείται το 1ο Κυπέλλο Ελλάδας Compak Sporting

By

Ανακοινώθηκε και επισήμως από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting 2013 για το αγώνισμα του Πήλινου Στόχου. Σε αυτή περιλαμβάνονται οι αγώνες του Κυπέλλου, με το Ελληνικό Grand Prix 200 στόχων στη Ρόδο να ξεχωρίζει μαζί με τον Πανελλήνιο της Μαλακάσας, επίσης 200 στόχων. Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Οι κατηγορίες των αγωνιζόμενων είναι οι: ανδρών, γυναικών,εφήβων, βετεράνων και super-βετεράνων με το παράβολο συμμετοχής να ορίζεται για τους αγώνες των 100 στόχων και την κατηγορία των εφήβων στα 30 ευρώ και στα 35 ευρώ για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Για τον Πανελλήνιο αγώνα τα παράβολα έχουν οριστεί στα 55 και 65 ευρώ αντίστοιχα. Εξαίρεση αποτελεί το Grand Prix της Ρόδου για τον οποίο, όντας διεθνής αγώνας, τα παράβολα θα οριστούν και θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στη FITASC όπως και οι δηλώσεις συμμετοχής. Για τους υπόλοιπους αγώνες οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι την 12η μεσημβρινή της προτελευταίας ημέρας πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης, η αποζημίωση των κριτών ορίζεται στα 50 ευρώ για κάθε αγωνιστική ημέρα.

Τέλος, η αγωνόδικος επιτροπή θα αποτελείται από δυο μέλη της ΕΤΕΚΟ (Ειδική Τεχνική Επιτροπή Κυνηγετικού Όπλου), εκ των οποίων το ένα προεδρεύων, και ένα μέλος του Δ.Σ. του διοργανωτή συλλόγου ενώ κλιμάκιο της ΕΤΕΚΟ θα μεταβαίνει στο σκοπευτήριο, προ της διεξαγωγής του αγώνα, για την διαπίστωση της τήρησης των κανονισμών και  την  ετοιμότητα του σκοπευτηρίου. Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στην συνημμένη προκήρυξη της ΣΚ.Ο.Ε εδώ: PROKIR_KYPEL.ELLADOS_COMPAK_SPORTING_2013.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα