Ικανοποιητική η συμμετοχή των σκοπευτών στο Grand Prix σταθερού στόχου

By

Το δεύτερο και τελευταίο σκέλος του Grand Prix σταθερού στόχου ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας σε ένα εντελώς ανδροκρατούμενο σκοπευτήριο μια και απέμειναν τα αγωνίσματα των πυροβόλων στα 25 μέτρα ανδρών. Παρά τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν στους στόχους και τη μικρή καθυστέρηση που δημιούργησαν, οι αγώνες άφησαν πολύ καλή εντύπωση στους συμμετέχοντες.

Και το δεύτερο σκέλος πληρούσε το πρωτότυπο μοίρασμα των σκοπευτών σε δύο κατηγορίες, Α και Β, ανάλογα με τη χρονολογία γέννησης, θέλοντας τους γεννηθείς πριν το 1973 να αγωνίζονται στην Α και τους υπόλοιπους στην Β. Ο διαχωρισμός αυτός βοηθάει τους σκοπευτές να συναγωνιστούν αθλητές κοντά στην ηλικία τους, με ανάλογη εμπειρία και αντοχές.

Σε ένα νέο αγώνισμα είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος οι σκοπευτές, στο πιστόλι κεντρικής πυροδότησης ταχύτητας ανδρών, που μέχρι χθες αποτελούσε αγώνισμα των ενόπλων και η αλήθεια είναι ότι προσέλκυσε αρκετούς να το δοκιμάσουν.

Ο Μπάλτας Δημήτριος από την ΠΣΕ αποχώρησε από τους αγώνες Grand Prix με τρία συνολικά χρυσά μετάλλια και ο Μπινυχάκης Κων/νος (ΠΑΣ) με δύο χρυσά.

Αναλυτικά, στο πιστόλι στάνταρντ πρώτος αναδείχτηκε ο Μπάλτας Δημήτριος (ΠΣΕ) στην κατηγορία Α με επίδοση 535/600 και ο Ξυνογαλάς Ανδρέας στην Β με επίδοση 538/600. Ο Μαστροδημητρόπουλος Γεώργιος (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) κέρδισε το χρυσό στην κατηγορία Α του πιστολιού κεντρικής πυροδότησης με επίδοση 547/600 και στην Β ο Μητρόπουλος Νεκτάριος (ΠΣΕ) με 553/600. Στο πιστόλι κεντρικής πυροδότησης ταχείας αναδείχτηκε στην Α ο Μπάλτας Δημήτριος (ΠΣΕ) με 559/600 και στην Β ο Μπινυχάκης Κων/νος (ΠΑΣ) με 546/600. Τέλος, στο πιστόλι 0.22 ταχύτητας και στην κατηγορία Α πρώτος βγήκε ο Μπάλτας Δημήτριος (ΠΣΕ) με 520/600 και στην Β ο Μπινυχάκης Κων/νος (ΠΑΣ) με 559/600.

[tabgroup][tab title=»ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ»]

PISTOLI_STANTARD_A-B
[/tab][tab title=»ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ»]

PISTOLI_KENTRIKHS_PYROD_A-B

[/tab][tab title=»ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ»]PISTOLI_KENTRIKHS_A-B[/tab][tab title=»ΠΙΣΤΟΛΙ 0,22 ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ»]PISTOLI_22_TAXYTHTAS_A-B[/tab][/tabgroup]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα