Ικανοποιητική η εμφάνιση της Ζαμπούρα Ελένης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών P2

By

Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου, οι σκοπεύτριες Πριονά Φωτεινή και Ζαμπούρα Ελένη αγωνίστηκαν στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών P2 (Air Pistol Women SH1) κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Σκοποβολής ΑμεΑ, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Όσιζεκ της Κροατίας.

Ανάμεσα σε 31 ακόμα αθλήτριες και με τον ανταγωνισμό να είναι αρκετά υψηλά έκαναν ικανοποιητική εμφάνιση με την Ζαμπούρα Ελένη να ξεχωρίζει από την 24η θέση καταφέρνοντας επίδοση 349 με 3 κεντρικά 10άρια. Η Πριονά Φωτεινή πέτυχε επίδοση 327 και 3 κεντρικά 10άρια από την 31η θέση της γενικής κατάταξης.

Τις ελληνικές εμφανίσεις κλείνουν αύριο Τρίτη και ώρα 10.30 στο R5 (Air Rifle Prone Mixed SH2) οι σκοπευτές Μπούτης Αναστάσιος, Γιαννούκαρης Παναγιώτης, Καπάτου Καλλιόπη, Μούτσιου Θεοδώρα και Καϊνταντζής Νικόλαος.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα