ΘΕΟΦΙΛΑΚΕΙΑ 2017: Οι επετειακοί αγώνες στη Σπάρτη από τον ΛΕΩΝΙΔΑ

By

Πιστός στο ραντεβού και αυτή τη χρονιά ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων «Λεωνίδας» για την διοργάνωση των επετειακών αγώνων σταθερού στόχου με την επωνυμία ΘΕΟΦΙΛΑΚΕΙΑ που διοργανώνει στο ανακαινισμένο πλέον κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων.

Οι αγώνες αεροβόλων όπλων Α κατηγορίας είναι αφιερωμένοι στη μνήμη των δύο Ελλήνων Ολυμπιονικών της σκοποβολής των αδελφών Αλέξανδρου και Ιωάννη Θεοφιλάκη, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Στρατιωτικό πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αμβέρσα το 1920. Η καταγωγή των δύο Ολυμπιονικών ήταν από τον Δήμο Σπάρτης και συγκεκριμένα από το Τοπικό Διαμέρισμα της Λογγάστρας.

Οι αγώνες ΑΓΕΝ και Παίδων Α & Β θα πραγματοποιηθούν στο νέο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων ΓΕΩΡΓΙΑ Δ. ΓΕΡΟΥΛΑΚΟΥ στη Σπάρτη και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2017 
09.00 – 20.00 Αεροβόλα όπλα ΑΓΕΝ &Παίδων
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017
08.30 – 13.30 Αεροβόλα όπλα ΑΓΕΝ & Παίδων
Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή στους νικητές όλων των κατηγοριών στο προαύλιο χώρου του κλειστού σκοπευτηρίου.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα