Η Walther εμπιστεύεται ελληνική εταιρεία για την διαφημιστική της καμπάνια!

By

Με αφορμή τη νέα ταινία του James Bond – Spectre, στην οποία ο ομώνυμος μυστικός πράκτορας της  ΜI6 επιμένει παραδοσιακά να επιλέγει ένα από τα κλασικότερα όπλα χειρός παγκοσμίως (φυσικά αναφερόμαστε στο θρυλικό Walther PPK) και με τη συμπλήρωση των 130 χρόνων λειτουργίας της κατασκευάστριας Εταιρίας (130 Χρόνια WALTHER) αναζωπυρώνεται η διάθεση της για μια σειρά από ευφυή διαφημιστικά σποτ που θα προβληθούν μέσα στο 2016.

Η είδηση όμως δεν είναι τόσο η διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας, όσο η ανάθεση αυτής στην πλέον γνωστή ελληνική εταιρεία του χώρου, Target Group LTD, η οποία επί σειρά ετών αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της γερμανικής εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αφοσίωση της Target Group LTD στα προϊόντα της εταιρείας Walther μέσω των καταστημάτων της στην Ελλάδα, την Ιταλία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, ανέπτυξε μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο εταιρειών όπου σε μία δύσκολη χρονικά περίοδο η Walther εμπιστεύεται την Target Group LTD για το τρέξιμο της διαφημιστικής της καμπάνιας.

Αρχική έμπνευση για την αυτόβουλη απόφαση της εταιρείας κολοσσού στη γερμανική βιομηχανία υπήρξαν τα τρία προγενέστερα επιτυχημένα διαφημιστικά σποτ της ελληνικής εταιρίας τα οποία φιλοξενήθηκαν από τα πιο καταξιωμένα website και portals του χώρου. Φυσικά αυτά προβλήθηκαν και μέσα από το Shooters με την επισκεψιμότητα να χτυπάει κόκκινο εκείνο το διάστημα. Άξιο σεβασμού όμως και το γεγονός ότι αυτά τα σποτ προβλήθηκαν τηλεοπτικούς σταθμούς των Η.Π.Α σε εκπομπές σχετικές με τα όπλα και τα σώματα ασφαλείας.

image6

Καθοριστικό αντικείμενο διαφήμισης θα αποτελέσει σίγουρα και το νέο Walther PPQ .45ACP, το οποίο βραβεύτηκε στις ΗΠΑ από το “GUNS & AMMO” ως το καλύτερο πιστόλι για το έτος 2015. Στη χώρα μας θα παρουσιαστεί το πρώτο δίμηνο του 2016, σύμφωνα με πληροφορίες που απέσπασε το Shooters.

Η ενημέρωσή μας όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς καταφέραμε να αποσπάσουμε την πληροφορία ότι για πρώτη φορά θα δούμε Ελληνίδα να πρωταγωνιστεί στα διαφημιστικά σποτ της Walther! Στη προσπάθεια μας να μάθουμε περισσότερα για το ποια θα ενσαρκώσει διαφημιστικά το «κορίτσι του Bond» δυστυχώς δεν μπορέσαμε να  μάθουμε κάτι παραπάνω καθώς τα στόματα των Ελλήνων καθώς και των Γερμανών που εμπλέκονται στο Project, ήταν σφραγισμένα. Η μόνη επιβεβαιωμένη πληροφορία που μπορέσαμε να αποσπάσουμε ήταν ότι η πρωταγωνίστρια που έχει επιλεχθεί ήδη από την παραγωγή, είναι πράγματι Ελληνίδα και διαπρέπει ήδη στο εξωτερικό στο Modeling και στην Ηθοποία!

Το Shooters θα σας κρατάει ενήμερους για ότι νεότερο καθώς δεν θα επιτρέψουμε αυτό το κορίτσι να είναι μόνο του Bond… σίγουρα θα μπει και στις καρδιές όλων των Ελλήνων που ασχολούνται με τα όπλα!

image4

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα