Η ISSF αποσκοπεί σε βελτίωση όλων των διοργανώσεων των πρωταθλημάτων της

By

 

 

[box_light]

Μία συνάντηση μεταξύ των επόμενων διοργανωτών των πρωταθλημάτων της ISSF και της διοίκησης της ISSF πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο με σκοπό να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις βέλτιστες πρακτικές.

[/box_light]

Οι διοργανωτές των επόμενων πρωταθλημάτων της χρονιάς που έρχεται συναντήθηκαν με τους αξιωματούχους της ISSF, με ειδικούς σε διάφορους λειτουργικούς τομείς, με επίσημους παρόχους αποτελεσμάτων καθώς και με διοργανωτές πρωταθλημάτων του παρελθόντος, ώστε να μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές σε αρκετά οργανωτικά ζητήματα και να σχεδιάσουν την κάλυψη μέσω των ΜΜΕ στις προσεχείς εκδηλώσεις. Στόχος του σεμιναρίου είναι να συντονίσει το έργο της οργανωτικής επιτροπής, των τεχνικών αντιπροσώπων της ISSF και της διοίκησης της ISSF καθώς και να βελτιώσει το επίπεδο παρέχοντας τους πόρους, πληροφόρηση και υποστήριξη όπου χρειάζεται για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ISSF. Τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου υποδέχτηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ISSF, Franz Schreiber, και ο Αντιπρόεδρος της ISSF, Gery Anderson, οι οποίοι και ηγήθηκαν της συνάντησης.

[quote]

Σας καλωσορίζω θερμά στη φετινή ημερίδα της ISSF. Η οργάνωση ενός πρωταθλήματος είναι ίσως η πιο σημαντική λειτουργία και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα καλύτερα εργαλεία για την επίτευξη των κοινών στόχων.

δήλωσε ο Franz Schreiber

[/quote]

[quote]

Η δικτύωση και η ανταλλαγή των εμπειριών μας είναι το κλειδί. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε ως ομάδα, να οργανώσουμε καλύτερα τις διοργανώσεις και όλα αυτά υπέρ των αγωνισμάτων και των αθλητών μας.

ανέφερε χαρακτηριστικά ο Gary Anderson

[/quote]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα