Η IPC κλείνει την μακρύτερης διάρκειας συμφωνία στην ιστορία της, για την προβολή των αγώνων της!

By

Η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων όσον αφορά την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων μετάδοσης τους, πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) και στον εθνικό φορέα ραδιοφωνίας και τηλεόρασης της Ιαπωνίας, NHK.

Συγκεκριμένα ο NHK, απέκτησε όλα τα δικαιώματα προβολής στην Ιαπωνία, για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο και εν γένει όλες τις πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης συμπεριλαμβανόμενων και των κινητών συσκευών μέχρι το 2024, τα οποία καλύπτουν τις διοργανώσεις της PyeongChang 2018, του Τόκυο 2020, του 2022 και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Μάλιστα, για το Τόκυο, το 2020, το NHK φιλοδοξεί να προσφέρει την πιο ζωντανή κάλυψη και προβολή της διοργάνωσης, που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί από διοργανώτρια χώρα, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα δίκτυα και κανάλια προβολής που διαθέτει, με έμφαση στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μία ιδιαίτερης σημασίας συμφωνία, μεγάλης διάρκειας, η οποία θα επιτρέψει την μεγαλύτερη προώθηση και αναγνωρισιμότητα των παραολυμπιακών αγωνισμάτων, συμπεριλαμβανόμενων φυσικά και των αγωνισμάτων της σκοποβολής.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα