Διαμαρτυρία CZ για Πανευρωπαϊκό

Η CZ ζητά την αποζημίωση της λόγω της άσχημης διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού της Ουγγαρίας

By

Μία επιστολή με αποδέκτη τον Alain Joly, τον άμεσα υπεύθυνο της IPSC για τη διεκδίκηση χορηγών σε μεγάλες διοργανώσεις, έστειλε η πασίγνωστη εταιρεία CZ. Την επιστολή υπογράφει ο Jakub Sondel, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας, και ξεκάθαρα ζητά την αποζημίωση της εταιρείας αλλά και των αθλητών λόγω της κακής εικόνας του Πανευρωπαϊκού. Ο κ. Sondel υποστηρίζει ότι η IPSC θα πρέπει να διαφυλάξει το κύρος και τη δημοτικότητα των διοργανώσεων, επιστρέφοντας μέρος των χρημάτων που έλαβε από τους χορηγούς και τους αθλητές λόγω της άσχημης εικόνας του Πανευρωπαϊκού.

Λανθασμένες αποφάσεις από τους διοργανωτές οδήγησαν σε αυτή την άσχημη εικόνα, αλλά όπως υποστηρίζει ο κ. Sondel, δεν είναι η ώρα να ρίξουμε ευθύνες σε ένα μόνο άτομο. Ολόκληρο το σύστημα κατέρρευσε και η άμεσα υπεύθυνη να το διαφυλάξει είναι η IPSC. Συμπληρώνει ότι, η IPSC θα πρέπει να αποδεχθεί ότι δεν είναι όλες οι διοργανώσεις που θα είναι κερδοφόρες, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν των προσδοκιών.

Τα σκληρά λόγια της επιστολής συνοδεύει και ένας σκληρός επίλογος που ξεκάθαρα ζητάει την αποζημίωση της CZ από τα χρήματα χορηγίας που έδωσε, ενώ συμπληρώνει ότι λυπάται που το όνομα της εταιρείας συνδέθηκε με αυτή τη διοργάνωση.

Αναμένεται το δρόμο της CZ να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες που βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση των χορηγών σε αυτό το Πανευρωπαϊκό.

Επισυνάπτεται η επιστολή της CZ προς τον Alain Joly.Επιστολή CZ προς Alain Joly

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα