Η υπεροχή των Σέρβων στο λειόκανο και η επάνοδος των Ελλήνων στο πιστόλι

By

Τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων γιόρτασε ο Αθλητικός Όμιλος ΜΠΟΥΝΤΟ διοργανώνοντας τουρνουά δύο όπλων, λειόκανο τουφέκι και πιστόλι, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με επωνυμία «Ελευθέρια 2013». Οι 46 σκοπευτές που συμμετείχαν την πρώτη ημέρα στο λειόκανο τουφέκι και οι 51 την επόμενη στο πιστόλι ευχαριστήθηκαν κατά πλειοψηφία το τουρνουά, καθώς ο καιρός δεν τους επιφύλαξε βροχερές εκπλήξεις.

Μέσα σε αυτές τις συμμετοχές ο διοργανωτής όμιλος είχε τη χαρά να φιλοξενήσει μία 4μελή ομάδα από τη Σερβία που αγωνίστηκε και στα δύο όπλα. Η υπεροχή της Σέρβικης αποστολής έναντι των Ελλήνων σκοπευτών φάνηκε κατά την πρώτη ημέρα αποδεικνύοντας την καλή σχέση τους με τα λειόκανα τουφέκια. Είναι γεγονός λοιπόν ότι και οι 4 Σέρβοι σκοπευτές διακρίθηκαν ο καθένας στην κατηγορία του και φόρεσαν τα χρυσά μετάλλια αφήνοντας στους Έλληνες τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου.

Αντιθέτως, η ημέρα της Κυριακής φάνηκε πιο ευνοϊκή για τις ελληνικές συμμετοχές του αγώνα καθώς δείχνει ότι οι Έλληνες το πήραν πατριωτικά και θέλησαν να πάρουν τις πρώτες θέσεις πίσω! Προετοιμασμένοι να τρέξουν πιο γρήγορα και να βάλλουν εύστοχα στον αγώνα πιστολιού ήταν οι στόχοι που πέτυχαν οι τρεις πρώτοι χρυσοί σκοπευτές, Σκλάβης Αλέξανδρος (ΣΚΟΝΚαβάλας) στην κατηγορία Standard, Ράγιας Κώστας (ΜΠΟΥΝΤΟ) στην κατηγορία Production και Αναστασόπουλος Ιωάννης (ΟΑΣΡίου) στην κατηγορία Open.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013 SHOTGUN

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013 HANDGUN

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013 TOURNAMENT

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα