Η ΣΚ.Ο.Λευκωσίας τίμησε τους Πανευρωπαιονίκες της σε ειδική εκδήλωση στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο

By

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση, μέσα σε ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, το διοικητικό συμβούλιο της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας τίμησε τους έφηβους αργυρούς νικητές των τελευταίων Πανευρωπαϊκών Αγώνων Σκοποβολής, που έγιναν στην πόλη Ζουλ της Γερμανίας. Στην εκδήλωση που περιλάμβανε και δείπνο, τιμήθηκαν οι έφηβοι σκοπευτές του σκητ, Νικόλας Βασιλείου και Μενέλαος Μιχαηλίδης, ο πρώτος για τα δυο αργυρά μετάλλια που κατέκτησε στην ατομική και στην ομαδική κατάταξη του σκητ εφήβων και ο δεύτερος για το αργυρό ομαδικό μετάλλιο.

Για την ατομική επιτυχία του Νικόλα Βασιλείου, η επιβράβευση του σωματείου του περιλάμβανε τιμητική πλακέτα, τιμητικό δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο, ενώ για την ομαδική επιτυχία απονεμήθηκαν τιμητική πλακέτα και τιμητικό δίπλωμα.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ και παλιός ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Λάκης Ψημολοφίτης, συγχάρηκε τους δύο νεαρούς για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες στη συνέχεια της καριέρας τους. Ευχαρίστησε επίσης τις οικογένειες των αθλητών για τη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους και τόνισε πως οι νέοι σχεδιασμοί του σωματείου, για επιβράβευση των διεθνών επιτυχιών, έχουν ως στόχο την προβολή αυτών των διακρίσεων και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των αθλητών. Ευχήθηκε δε, οι επιτυχίες των Νικόλα Βασιλείου και Μενέλαου Μιχαηλίδη να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση μεταξύ των συναθλητών τους.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα