Η ΣΚΟΛΕΥ πάει και φέτος στη «Μάχη της Κρήτης»

By

[box_light]

Για 24η χρονιά συμμετέχει στους πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής στα Χανιά

[/box_light]

Για 24η χρονιά φέτος, αθλητική αποστολή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας συμμετέχει στους Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης» στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων, καθώς και στους γιορτασμούς που διοργανώνουν ο Δήμος και η Νομαρχία Χανίων για να τιμήσουν την ιστορική επέτειο. Η αποστολή της ΣΚΟΛΕΥ, πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από το 1991, με βάση το πρωτόκολλο της Αδελφοποίησης του Λευκωσιάτικου σωματείου με το Σκοπευτικό Σύλλογο «Ο ΒΑΡΔΑΣ», ο οποίος διοργανώνει τους αγώνες υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Επικεφαλής της φετινής δεκαμελούς αποστολής της ΣΚΟΛΕΥ, είναι ο πρόεδρος του δ.σ. Λάκης Ψημολοφίτης, ενώ σ’ αυτή συμμετέχουν οι αθλητές του τραπ Πασχάλης Αγαθόπουλος, Γιαννάκης Μελετίου και Κώστας Τάττης, ο σκητέρ Χάρης Αντωνιάδης και οι διαιτητές Ευτύχιος Λοΐζου και Σωτήρης Μεσαρίτης. Στους αγώνες θα συμμετέχουν επίσης και αθλητές άλλων κυπριακών σωματείων, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Οι Πανελλήνιοι αγώνες θα είναι διήμεροι και θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου. Στους φετινούς αγώνες, θα παρευρεθούν και ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος και ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Πέτρος Κυρίτσης, ως προσκεκλημένοι του προέδρου της ΣΚΟΕ Παύλου Κανελλάκη.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα