Η ΣΚΟΚ συγχαίρει τους διεθνείς σκοπευτές για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο στην Ιταλία

By

 

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των Παγκοσμίων Αγώνων Σκοποβολής, που έγιναν στο Λονάτο της Ιταλίας και αποτελούσαν την κορυφαία διοργάνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας ISFF, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου επιθυμούν να συγχαρούν και δημόσια τους διεθνείς αθλητές και αθλήτριες της, που σε άλλη μια παγκόσμια διοργάνωση κράτησαν ψηλά το κύρος και το εκτόπισμα της κυπριακής σκοποβολής, χαρίζοντας στην Κύπρο διακρίσεις και μετάλλια.

Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια του σκητ Άντρη Ελευθερίου που εξασφάλισε για τη χώρα μας άλλη μια Ολυμπιακή πρόκριση για τους αγώνες του Ρίο, καθώς και στον έφηβο πρωταθλητή μας Νικόλα Βασιλείου που εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στο σκητ εφήβων και για άλλη μια χρονιά συγκαταλέγεται στην ελίτ της παγκόσμιας σκοποβολής. Η ΣΚΟΚ συγχαίρει επίσης τους αθλητές μας που στελέχωσαν τις εθνικές ομάδες σκητ ανδρών και εφήβων και κατέλαβαν την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη, οι άνδρες μεταξύ 15 χωρών και οι έφηβοι μεταξύ 10 χωρών. Με την εθνική ομάδα του σκητ ανδρών αγωνίστηκαν οι διεθνείς μας Γιώργος Αχιλλέως, Ανδρέας Χάσικος και Αντώνης Ανδρέου, ενώ οι νεαροί Νικόλας Βασιλείου, Σωτήρης Αντωνίου και Παναγιώτης Πούλλος στελέχωσαν την εφηβική μας ομάδα. Τα συγχαρητήρια της ΣΚΟΚ απευθύνονται και στην προπονητική ομάδα για την πολύ καλή δουλειά και την τεχνική στήριξη που παρέχουν προς τους αθλητές.

Με την ευκαιρία, το δ.σ. της Ομοσπονδίας θέλει να εκφράσει και τις ευχαριστίες του προς τις οικογένειες των αθλητών για τη συνεχή στήριξη που τους παρέχουν, καθώς και προς τους χορηγούς, τον ΚΟΑ και την ΚΟΕ για την οικονομική και άλλη στήριξη προς τους αθλητές και την ομοσπονδία και να τους διαβεβαιώσει ότι τους θεωρεί συμμέτοχους και «συνεταίρους», στις όποιες επιτυχίες της κυπριακής σκοποβολής και των αθλητών της.

Διοικητικό Συμβούλιο ΣΚΟΚ

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα