Η Π.Σ.Ε βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές της!

By

Το Σάββατο που μας πέρασε, 23 Φεβρουαρίου, η Π.Σ.Ε πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας την οποία ακολούθησε και δεξίωση στο χώρο του αναψυκτηρίου.

Το παρόν έδωσαν τόσο η διοίκηση του συλλόγου όσο και οι αθλητές του, αφού επί την ευκαιρία της κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του συλλόγου για το έτος του 2012. Οι αθλητές βραβεύτηκαν για τα αγωνίσματα του σταθερού στόχου, του πήλινου και της τοξοβολίας. Για το σταθερό στόχο, μεταξύ των βραβευθέντων με διακρίσεις είτε σε πανελλήνιους είτε ατομικές και ομαδικές οι Κάπολας Χάρης, Μαλαφέκας Κωνσταντίνος, Ηλιάδης Πελοπίδας, Λιάπη Άννα-Μαρία, Ραμέα Αναστασία, Νικολουδάκης Ιωάννης, Κανελλοπούλου Αθανασία, Μπάλτας Δημήτριος, Μαργαρίτης Ευστάθιος, Ξυνογαλάς Ανδρέας, Τσαντούλα Πηνελόπη, Μανωλέσου Αλεξάνδρα, Κούτρας Ιωάννης, Μπαβέλα Ελένη, Αναστασόπουλος Αναστάσιος, Τσιτούρης Ιωάννης και Μακρόπουλος Κων/νος. Για τον πήλινο στόχο βραβεύτηκαν οι Κεφαλάς Αναστάσιος, Κανακίδης Γεώργιος και Ζουρίδης Αντώνιος. Τέλος, ο σύλλογος πραγματοποίησε και τιμητική βράβευση στον Σιρινιάν Ονίκ για την πολυετή προσφορά του στην σκοποβολή ως αθλητής του πιστολιού αλλά και μέλος του Δ.Σ του συλλόγου.

Στη φωτογραφία: κατά τη διάρκεια της βράβευσης με τους Μπάλτα Δημήτριο (από αριστερά), Ξυνογαλά Ανδρέα και Μακρόπουλο Κων/νο να παραλαμβάνουν το βραβείο τους.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα