Η προετοιμασία της Ε.Ο. ΑμεΑ λίγο πριν το παγκόσμιο στη Γερμανία

By

Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος σκοποβολής ΑμεΑ, το οποίο θα λάβει χώρα στην πόλη Suhl της Γερμανίας από 19 έως 26 Ιουλίου, αναμένοντας να συμμετέχουν 250 αθλητές από 45 χώρες έχοντας στόχο τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου 2016. Τη διοργάνωση του πρωταθλήματος έχει αναλάβει η Γερμανική Ομοσπονδία ΑμεΑ (DBS) και θα φιλοξενηθεί σε έναν αθλητικό χώρο 29 στρεμμάτων με μεγάλη ιστορία στη σκοποβολή.

Η εθνική μας ομάδα ήδη προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και οι σκοπευτές που την στελεχώνουν είναι οι εξής:

1. Κακοσαίος Ευάγγελος

2. Μπούτης Αναστάσιος

3. Μουτσίου Θεοδώρα

4. Γαλογαύρος Σωτήριος

5. Ζάμπουρα Ελένη

6. Γιαννούκαρης Παναγιώτης

Την ομάδα θα συνοδεύσει ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κοτταράς Θεόδωρος, και στόχος είναι να περάσουν δύο σκοπευτές στον τελικό και η απόκτηση τουλάχιστον μίας κάρτας (quota place) για τους ολυμπιακούς. Εμείς με τη σειρά μας να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα