Η Μαργαρίτη Γεωργία 1η στο πιστόλι γυναικών σε αγώνα του ΣΚ.Ο. Σπάρτης

By

Ακόμη ένας διασυλλογικός αγώνας Β΄κατηγορίας Α-Γ-Ε-Ν ολοκληρώθηκε από τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης στα αεροβόλα πιστόλια και τουφέκια στο κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων του Ομίλου του στις 3 Φεβρουαρίου 2013.

Ο αγώνας κατάφερε να συγκεντρώσει 27 συμμετοχές, εκ των οποίων οι τρεις σκοπευτές να ανήκουν στον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Γυθείου, αλλά και με την απόλυτη στήριξη από τους σκοπευτές και σκοπεύτριες του διοργανωτή σωματείου σκοποβολής πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας που είναι ικανός να προβάλλει την ανάπτυξη, την πρόοδο και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης.

Οι επιδόσεις που θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε είναι της 23χρονης Μαργαρίτη Γεωργίας (ΣΚΟΣ), η οποία ανήκει στον όμιλο από τις αρχές του έτους ενώ νωρίτερα αγωνιζόταν για τη Σχολή Ευελπίδων έχοντας αρκετές πρωτιές στο αεροβόλο πιστόλι. Η νεαρή Ανθυπολοχαγός, που υπηρετεί στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών Σπάρτης, κατάφερε να έχει επιμέρους επιδόσεις 96 – 95 – 94 – 93 κατατάσσοντας την πρώτη στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών με επίδοση 378/400.

Ο Ανδρέϊκος Παναγιώτης (ΣΚΟΣ) φαίνεται να είναι σε καλή φόρμα, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει το ατομικό του ρεκόρ (560/600) που είχε πετύχει προ 5ετίας. Με επιμέρους επιδόσεις, 95 – 94 – 90 – 93 – 94 – 94, κατάφερε να επικρατήσει στην πρώτη θέση των ανδρών στο πιστόλι.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα