Η Ιωάννα Παναγιώτου παραπάνω από ευχαριστημένη με την επίδοσή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μάριμπορ

By

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μάριμπορ Σλοβενίας στον οποίο συμμετείχε ελληνική συμμετοχή με την Ιωάννα Παναγιώτου να καταλαμβάνει την 20η θέση στο πιστόλι 25μ. νεανίδων. Η Ιωάννα κατάφερε να πετύχει επίδοση 560/600 στα προκριματικά με τον ανταγωνισμό να χτυπάει κόκκινο! Οι επιμέρους επιδόσεις της είναι 94-94-96-92-92-92 με 10 κεντρικά 10άρια. Δίπλα της ήταν ο μπαμπάς της και προπονητής της, Ευάγγελος Παναγιώτου.

Η ίδια η Ιωάννα μετά το πέρας του αγώνα δηλώνει στον προσωπικό της λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη από το σημερινό νούμερο 560/600 στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μάριμπορ. Ένας πολύ όμορφος και αξέχαστος αγώνας! Θέλω να ευχαριστήσω τον μπαμπά μου και προπονητή μου που δεν δίστασε να κάνει τόσα χιλιόμετρα πάνω σε μια μηχανή για να είναι δίπλα μου σ’ αυτόν τον αγώνα!!! Χωρίς τη στήριξη και τη βοήθειά του δεν θα είχα καταφέρει τίποτα!!!

Το χρυσό παρέλαβε η Ρωσίδα Batsarashkina Vitalina με την φοβερή επίδοση στα προκριματικά 590/600, η οποία δεν έφυγε λεπτό από την κορυφή. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Γερμανίδα Skeries Michelle και τρίτη η Lamolle Mathilde από την Γαλλία.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα