Η Ζουλ είναι έτοιμη για το 1st ISSF Junior Cup

By

Όλα είναι έτοιμα μας ενημερώνει η διοργανώτρια χώρα που περιμένει 500 νεαρούς σκοπευτές, οι οποίοι προέρχονται από περισσότερες από 40 χώρες, και ανυπομονούν να συμμετάσχουν στο 1st ISSF Junior Cup της χρονιάς. Η διεθνής διοργάνωση πρόκειται να διεξαχθεί στην πόλη Ζουλ της Γερμανίας σε μία εβδομάδα από τώρα και πιο συγκεκριμένα από 25 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου, με τους σκοπευτές-τριες να αγωνίζονται σε τυφέκιο, πιστόλι, λειόκανο τυφέκιο καθώς και σε μικτές διεθνείς ομάδες.

Η πόλη Ζούλ είναι γνωστή για τη σκοπευτική της δραστηριότητα και το σκοπευτήριο θα φιλοξενήσει πολλές διεθνείς διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια. Το 2017 θα πραγματοποιηθεί εκεί το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ISSF Νέων, θέτοντας ένα νέο ορόσημο για τη Διεθνή Σκοπευτική Ομοσπονδία. Επίσης, το 2016 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ISSF Κινούμενου Στόχου θα διεξαχθεί στη γερμανική πόλη από το 15 έως 23 του Ιουλίου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ISSF, Willi Grill, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Ζούλ παρουσιάζοντας το φετινό ISSF Junior Cup, δήλωσε πως η πόλη βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική τοποθεσία για τη γερμανική Αθλητική Ομοσπονδία Σκοποβολής (DSB) αλλά και για τη Διεθνή Σκοπευτική Ομοσπονδία (ISSF). Πρόσθεσε επίσης, «Εξετάζοντας τους αριθμούς του Κυπέλλου Νέων, όσον αφορά την ποιότητα και την ποσότητα, εμείς παίζουμε στο ανώτερο επίπεδο πρωταθλήματος.»

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα