Η Ε.Ο. του compak sporting βρίσκεται στην Εσθονία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

By

Η εθνική ομάδα του compak sporting επισκέφθηκε την πόλη Ταλίν της Εσθονίας, μία χώρα της βορειοανατολικής Ευρώπης και μία από τις τρεις βαλτικές χώρες, όπου εκεί διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Compak Sporting. Η Ελλάδα δίνει το παρόν σε αυτή τη παγκόσμια διοργάνωση με την εθνική μας ομάδα να αποτελείται από τους σκοπευτές Γιάννη Κοιλάκο, Λεωνίδα Μητσιάλη και Γιώργο Ψυλλάκη, τον προπονητή Μπάμπη Αιγινήτη και τον αρχηγό αποστολής Παναγιώτη Τσαρουχάκη.

Οι εντυπώσεις της ελληνικής αποστολής είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές καθώς η διοργάνωση και το σκοπευτήριο αγγίζουν το τέλειο. Αρκεί να σας μεταφέρουμε ότι οι εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου Männiku Clay Shooting Club είναι μέσα στο δάσος και αποτελείται από 8 σταντ, όπως απαιτούν άλλωστε οι κανονισμοί. Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Παναγιώτης Τσαρουχάκης, έχει έναν επιπλέον ρόλο, ως αρμόδιος επίτροπος της FITASC ελέγχει και συμμετέχει στον σχεδιασμό των αγωνιστικών γηπέδων και σχημάτων του τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015 Compak Sporting.

Αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου ανοίγει επίσημα η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Εσθονία με την τελετή έναρξης να διεξάγεται στο Ταλίν με ώρα έναρξης 18.00. Αναμένεται να συμμετάσχουν σχεδόν 450 σκοπευτές από όλο τον κόσμο.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα