Η ετήσια γιορτή της σκοποβολής στο Ολυμπιακό Μέγαρο με κάθε λαμπρότητα στις 14 Δεκεμβρίου

By

 

 γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

 

[blockquote style=»1″]

Κορυφαίος αθλητής, ο Ανδρέας Χάσικος και κορυφαία αθλήτρια η Άντρη Ελευθερίου!  

Κορυφαία ομάδα η εθνική γυναικών σκητ και κορυφαίο σωματείο η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, ενώ το «Αριστείο ΣΚΟΚ» θα απονεμηθεί στην ISSF  

Στην Κωνσταντία Νικολάου θα απονεμηθεί το «Έπαθλο Ήθους» της Ομοσπονδίας

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η επίσημη ανακήρυξη του γενικού γραμματέα της ISSF, Φρανς Σράιπερ, σε «Επίτιμο Μέλος» της ΣΚΟΚ

[/blockquote] 

 

Η ετήσια τελετή βράβευσης της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Στην εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της σκοποβολής, για τις επιτυχίες τους το 2015, έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν, ο γενικός γραμματέας της ISSF Φρανς Σράιπερ, αξιωματούχοι του Κράτους, της Βουλής, του ΚΟΑ, της ΚΟΕ, της ΟΠΑΠ και της ΕΑΚ, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, καθώς και εκπρόσωποι οργανισμών, σωματείων και άλλων οργανωμένων φορέων.

Στην τελετή, χορηγός της οποίας είναι ο «μέγας χορηγός» της ΣΚΟΚ, ΟΠΑΠ Κύπρου, πέρα από τους αθλητές και αθλήτριες που θα βραβευτούν για τις διακρίσεις τους στα διάφορα πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ, το δ.σ. της Ομοσπονδίας θα τιμήσει τον Ανδρέα Χάσικο και την Άντρη Ελευθερίου ως τους «Κορυφαίους Αθλητές» για το 2015, την εθνική ομάδα σκητ γυναικών ως την «Κορυφαία Ομάδα» της χρονιάς και τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας ως το «Κορυφαίο Σωματείο» της σκοποβολής. Θα τιμηθούν επίσης για τις διεθνείς διακρίσεις τους, οι Νικόλας Βασιλείου, Μενέλαος Μιχαηλίδης, Στέφανος Νικολαΐδης, Γιώργος Καζάκος, Μαριλένα Κωνσταντίνου, καθώς και η εθνική ομάδα κόμπακ, με τους Πέτρο Ιωάννου, Νεόφυτο Σιαλή και Ηλία Ηλία. Το «Έπαθλο Ήθους» της Ομοσπονδίας θα απονεμηθεί στην αθλήτρια του σκητ Κωνσταντία Νικολάου, ενώ το «Αριστείο» της ΣΚΟΚ, με ομόφωνη απόφαση του δ.σ. της Ομοσπονδίας, φέτος θα απονεμηθεί στη Διεθνή Ομοσπονδία Σκοποβολής ISSF, για τη μακρόχρονη συνεργασία και τη συνεχή στήριξή της προς ΣΚΟΚ και την κυπριακή σκοποβολή γενικότερα. Ειδική τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί από τη ΣΚΟΚ προς το διεθνή σκοπευτή Γιώργο Αχιλλέως, ενώ θα τιμηθούν επίσης για την προσφορά τους, ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Αλέκος Πατσαλίδης, οι αθλήτριες του σταθερού στόχου Φανή Θεοφάνους και Ειρήνη Παντελή και ο βρετανός σκοπευτής Πίτερ Ρέιμαν.

Στη διάρκεια της τελετής θα ανακοινωθεί και επίσημα η ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας για ανακήρυξη του γενικού γραμματέα της ISSF Χανς Σράιπερ σε «Επίτιμο Μέλος» της ΣΚΟΚ και θα του απονεμηθεί ειδική τιμητική διάκριση.

Για τις επιτυχίες τους στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2015, θα βραβευτούν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες:

ΣΚΗΤ: Νικόλας Βασιλείου, Σωτήρης Αντωνίου, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Στέφανος Νικολαΐδης και Άντρη Ελευθερίου.

ΤΡΑΠ: Γιάννης Αηλιώτης, Λεόντιος Λεοντίου, Μάριος Σοφοκλέους, Πέτρος Αναστασίου, Άγγελος Χρυσάνθου, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Αγαθόπουλος Πασχάλη και Θεόδωρος Παναγή.

ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ: Στέφανος Θεοδότου και Λέοντιος Λεοντίου.

ΑΕΡ. ΤΟΥΦΕΚΙ: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Πολυκάρπου, Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Στυλιανός Γρηγορίου, Στέφανος Κυπριανού, Αίαντας Πολυκάρπου, Μαριλένα Κωνσταντίνου, Άρτεμις Παντελή, Άννα-Λουίζα Γεωργίου, Ιωάννα Χατζηπροκόπη, Ιακωβία Πιτταρά, και Χριστιάνα Μουξούρη.

ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Μάριος Πολυδώρου, Νεοκλής Χαραλάμπους, Ευριπίδης Γεωργίου, Μάριος Γεωργίου, Ειρήνη Παντελή, Ιωάννης Θεοδότου και Παναγιώτα Χαραλάμπους.

 

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Άγγελος Αβραάμ, Νεόφυτος Σιαλής, Σάββας Πάτσαλος, Γιάννος Νεοφύτου, Ευάγγελος Καραβόλιας και Χριστόδουλος Φανή

ΚΟΜΠΑΚ: Πέτρος Ιωάννου, Νεόφυτος Σιαλής, Χάρης Χριστοδουλίδης, Χριστόδουλος Χριστοδουλίδης, Γιάννος Νεοφύτου και Νεοκλής Ιωνά.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα