Η εντυπωσιακή επίδοση της Θεοδώρου το Σάββατο

By

Αυτό το Σαββατοκύριακο είχαν την τιμητική τους οι αγώνες πρόκρισης στα αεροβόλα όπλα και διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, αποτελώντας ένα από τα κριτήρια συγκρότησης της Εθνικής Ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στις διεθνείς διοργανώσεις. Οι διήμεροι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με βάση τους νέους κανονισμούς και με ξεχωριστά αποτελέσματα ανά ημέρα λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό σκορ για τις βραβεύσεις.

Την ημέρα του Σαββάτου στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών η επίδοση της νεάνιδας Θεοδώρου Σοφίας (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) ήταν εντυπωσιακή και άξια αναφοράς πετυχαίνοντας 393/400, χωρίς όμως να καταφέρει να μπει στην τριάδα μιας και η βαθμολογία δεν μεταφέρεται και η 8άδα που αγωνίζεται στον τελικό ξεκινά με μηδενικό σκορ. Συνεχίζοντας στα προκριματικά του αγώνα, η Μπαντώλα Κων/να (ΣΣΒ) ήρθε δεύτερη με 392/400 ισοβαθμίζοντας την Βασιλούδα Ελένη (ΣΚΟΑΑΠΘ). Όσον αφορά τον τελικό στην κατηγορία των γυναικών, η Μπενέκη Αποστολία (ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΛΑΣ) κατάφερε να βάλλει πιο εύστοχα με αποτέλεσμα να φορέσει το χρυσό μετάλλιο ακολουθώντας την η Βασιλούδα Ελένη (ΣΚΟΑΑΠΘ) στη δεύτερη θέση και η Βάσου Νίκη (ΓΣΚ) στην τρίτη.

Στο τουφέκι ανδρών ο Σταυρίδης Αλέξανδρος (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) κατάφερε την καλύτερη επίδοση με διαφορά στα προκριματικά του πρώτου αγώνα με 584/600. Τον ακολούθησε ο Ζήσης Ευάγγελος (ΩΡΙΩΝ) με 579/600 και ο Κωσταμπίτσης Αθανάσιος (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) με 577/600. Στον τελικό επικράτησε ο Κωσταμπίτσης κατακτώντας το χρυσό έπειτα από shoot-off με τον δεύτερο βαθμολογιακά Ηλιάδη Πελοπίδα (ΠΣΕ). Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Σταυρίδης Αλέξανδρος παρά την πολύ καλή του εμφάνιση στα προκριματικά.

Η Άννα Κορακάκη (ΩΡΙΩΝ) πρωταγωνίστησε στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών αν και της παρουσιάστηκε πρόβλημα στη σκανδάλη με αποτέλεσμα να βάλλει δύο φορές στην περιοχή του 8 και παρ΄όλη την ατυχία της, κατάφερε να συγκεντρώσει 383/400. Ακολούθησε η Παπακανέλλου Δήμητρα (ΕΨΙΛΟΝ) με 376/400 και η Μιχελάκου Σταυρούλα (ΣΟΕΛ) με 374/400. Στον τελικό, πρώτη βγήκε η Κορακάκη, δεύτερη η Παπακανέλλου και τρίτη η Ξανθάκη Άννα (ΣΟΕΛ).

Στο πιστόλι ανδρών ο Κορακάκης Αναστάσιος (ΩΡΙΩΝ) πέτυχε επίδοση 570/600, ο Γεωργακόπολος Διονύσης (ΕΓΣ-ΕΛΑΣ) ακολούθησε με ένα πόντο λιγότερο 569/600 και ο Μαλγαρινός Κώστας (ΕΣΚΟΘ) με 567/600. Ο τελικός ανέδειξε πρώτο τον έφηβο Μηνοβιούδη Ισίδωρο (ΦΙΛΙΠΠΟΣ), δεύτερο τον Μητρόπουλο Νεκτάριο (ΠΣΕ) και τρίτο τον Μαλγαρινό.

Η δεύτερη ημέρα του αγώνα, η Κυριακή, θα καλυφθεί με ρεπορτάζ αύριο μαζί με τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα