Η εθνική αποστολή είναι στην Γερμανία για το Διεθνή Αγώνα Αεροβόλων Όπλων

By

Η εθνική ομάδα βρίσκεται ήδη από εχθές στο Μόναχο για να συμμετάσχει στο Διεθνή Αγώνα Αεροβόλων Όπλων (IWK – International Air Gun Competition), αποτελώντας μία καταπληκτική ευκαιρία να αγωνιστούν οι διεθνείς σκοπευτές μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση λίγο πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Η εθνική αποστολή αποτελείται από την Άννα Κορακάκη, η οποία θα αγωνιστεί στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών, την Ιωάννα Παναγιώτου, στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων, την Μαρία Τσιόνογλου, στο αεροβόλο τυφέκιο γυναικών, τον Γιώργο Γαμπιεράκη και τον Κων/νο Μαλγαρινό, στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών. Μαζί τους είναι η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Παπαδάκη και συνοδός ο Αναστάσιος Κορακάκης.

Αυτός ο αγώνας αποτελεί την τελευταία «επίσημη» ευκαιρία των σκοπευτών, ώστε να προετοιμαστούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία, αφού εκεί οι αθλητές θα έχουν την τελευταία ευκαιρία διεκδίκησης της πολυπόθητης ολυμπιακής κάρτας. Μέχρι στιγμής η Άννα Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι και ο Μάκης Μίτας στο σκητ  έχουν κερδίσει το εισιτήριο για το Ρίο.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα