Ζωοδόχεια 2014: Φιλικός αγώνας Sporting από τον ΠΑΡΝΗΣ στις 27 Απριλίου!

By

Έπειτα από τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια το δημοτικό σκοπευτήριο Αχαρνών, το Δ.Σ. του Σκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών «Ο Πάρνης» κατάφερε έστω και προσωρινά να διεκδικήσει προσωρινή άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Αττικής ώστε να φιλοξενηθεί στον χώρο φιλικός αγώνας Sporting 50 πιάτων με την επωνυμία «Ζωοδόχεια 2014» την Κυριακή 27 Απριλίου 2014.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες μεταξύ του Προέδρου του «ΠΑΡΝΗΣ» Κατσιφή Ιωάννη, του Γραμματέα Δίελα Δημητρίου  και του υποψήφιου Δήμαρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβό, δήλωσε ο τελευταίος:

[quote]

«Ο Σκοπευτικός Όμιλος «Ο ΠΑΡΝΗΣ» είναι ένας σύλλογος που αναδεικνύει την πόλη των Αχαρνών  και  έχει καταφέρει να κερδίσει εκατοντάδες διακρίσεις. Το Σκοπευτήριο κατάφερνε να συγκεντρώνει πλήθος αθλητών, αφού πρόκειται για ένα δημοφιλές άθλημα και ένα από τα πρώτα αγωνίσματα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο Δήμο Αχαρνών δεν περισσεύει κανένας αθλητικός χώρος. Είναι όλοι χρήσιμοι και αναγκαίοι , ώστε οι συμπολίτες μας και κυρίως οι νέοι να βρίσκουν αθλητικές δραστηριότητες, που πέρα από την χρησιμότητα τους σε σώμα και πνεύμα, λειτουργούν και αποτρεπτικά στην «υιοθέτηση» παραβατικών συμπεριφορών. Επίσης ηπαράταξης μας υποστηρίζει την βούληση του Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο ΠΑΡΝΗΣ», να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών για τα «Ζωοδόχεια 2014″. Για εμάς, αποτελεί δέσμευση, η υποστήριξη κάθε δραστηριότητας και πρωτοβουλίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και προβάλει αθλητικά ιδεώδη.»

[/quote]

Αρχικά το Σάββατο και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και έπειτα την Κυριακή ο φιλικός αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στα δύο (2) από τα τρία (3) stand του δημοτικού σκοπευτηρίου Αχαρνών με ποικιλία πιάτων και δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές που θέλουν να προπονηθούν στα αγωνίσματα του πήλινου στόχου να χρησιμοποιήσουν το τρίτο stand του σκοπευτηρίου. Στις απονομές των αθλητών έχουν προσκληθεί από τον ΠΑΡΝΗΣ ο πρώην Υπουργός κ. Αθανάσιος Μπούρας , ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός Ιωάννης και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Αγγέλακας Εμμανουήλ, μαζί με τους υποψήφιους Δημάρχους Αχαρνών κ.κ. Βρεττό και Κασσαβό, οι οποίοι συνέδραμαν στις προσπάθειες του Ομίλου για την διοργάνωση των αγώνων «Ζωοδόχεια 2014».

[divider]

Γενικές Διατάξεις:

  1. Παράβολο συμμετοχής 15 ευρώ. (Εφηβοι & Νεάνιδες, όπως πάντα, δωρεάν εφόσον είναι σκοπευτές)
  2. Θα υπάρξουν 2 κατηγορίες (Σκοπευτών και Κυνηγών)
  3. Ώρα έναρξης 08:00 (αυστηρά)
  4. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 12:00 μεσημβρινή του Σαββάτου 26/4, στα τηλέφωνα : 2102460757 & 6955202000
  5. Παρακαλούνται οι αγωνιζόμενοι που θα φέρουν ενδεχομένως τα δικά τους φυσίγγια, να είναι αυστηρά μέχρι 28gr (Οι παραβάτες θα αποβάλλονται από τον αγώνα)
  6. Το (εν ισχύ) δελτίο κατοχής του όπλου και η σκοπευτική ταυτότητα, είναι απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή στον αγώνα

Για πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου «Ο Πάρνης»,  κ. Κατσιφή στα τηλέφωνα: 210-2460757 & 695 5 202000.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα