Ευχάριστα νέα από Ρίο! Βρέθηκε ο εξοπλισμός του Βαγγέλη Κακοσαίου

By

Χρειάστηκε η παρέμβαση και οι πιέσεις του Πρόεδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και αρχηγού της Ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Γιώργου Φουντουλάκη, προς την οργανωτική επιτροπή ώστε να δοθεί ένα τέλος στην αναζήτηση του χαμένου εξοπλισμού του Έλληνα σκοπευτή, Βαγγέλη Κακοσαίου.

Εχθές, 1 Σεπτεμβρίου, λοιπόν και έπειτα από το πολυήμερο ταξίδι, και αφότου ο εξοπλισμός (αγωνιστικό αμαξίδιο με πατέντα και τη βαλίτσα με το σκοπευτικό σακάκι, τα βλήματα και άλλα χρήσιμα εξαρτήματα) είχε φτάσει στην είσοδο του παραολυμπιακού χωριού, μέχρι να παραδοθεί στα δωμάτια είχε κάνει φτερά.

Ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής πίεσε τόσο την οργανωτική επιτροπή που ψάξανε μέχρι και στα δωμάτια προκειμένου να βρεθεί ο άκρως απαραίτητος εξοπλισμός για τον αγώνα του Έλληνα σκοπευτή. Τελικά, η υπόθεση έληξε καλά, αφού το αγωνιστικό αμαξίδιο και η βαλίτσα με το σκοπευτικό σακάκι, τα βλήματα και άλλα χρήσιμα εξαρτήματα βρέθηκαν σε άλλο κτήριο.

Αύριο με τον εξοπλισμό σε απαρτία ο Βαγγέλης Κακοσαίος ξεκινά την προπόνησή του μόλις πέντε (5) ημέρες πριν την τελετή έναρξης.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα