Επέστρεψε η ελληνική αποστολή από Μόναχο με επιπλέον εμπειρία & ένα ασημένιο μετάλλιο!

By

Μπορεί η ελληνική αποστολή να μην πέτυχε άλλη διάκριση, πέρα από τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο της Κορακάκη Άννας στον πρώτο αγώνα αεροβόλου πιστολιού γυναικών, κατά τη παραμονή της στο Μόναχο για τον Διεθνή Αγώνα Αεροβόλων Όπλων, αλλά σίγουρα κέρδισε την εμπειρία και την απαραίτητη προετοιμασία εν όψει του τελευταίου πρωταθλήματος που δίνονται κάρτες εισόδου για το Ρίο.

Πιο αναλυτικά, κατά τον πρώτο αγώνα αεροβόλου πιστολιού ο Γιώργος Γαμπιεράκης με επίδοση 577/600 έφτασε στην 22η θέση, μία θέση ιδιαίτερα σημαντική αν σκεφτεί κανείς τον ανταγωνισμό και το σκοπευτικό επίπεδο των αθλητών στην κατηγορία των ανδρών. Μαζί του αγωνίστηκε και ο Κων/νος Μαλγαρινός πετυχαίνοντας επίδοση 563/600. Στον δεύτερο αγώνα την επόμενη ημέρα, ο Γιώργος έκανε επίδοση 574/600 και ο Κων/νος Μαλγαρινός 560/600.

Η Τσιόνογλου Μαρία αγωνίστηκε στο αεροβόλο τυφέκιο γυναικών, με την αθλήτρια του ΑΡΧΕΛΑΟΥ να παραμένει σταθερή στις επιδόσεις της κατά τους δύο αγώνες με 408,5 στον πρώτο και 406,2 στον δεύτερο αγώνα της.

Στον δεύτερο αγώνα της στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την τέταρτη θέση, μένοντας εκτός βάθρου, έχοντας πετύχει όμως μία άξια συμμετοχή ανάμεσα στις καλύτερες σκοπεύτριες. Κατά τον προκριματικό αγώνα η Άννα πέτυχε την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία με 386/400 μπαίνοντας 2η στον τελικό. Μέρος στην αποστολή πήρε και η Ιωάννα Παναγιώτου, η οποία αγωνίστηκε στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα