Εν όψει το τελευταίο Κύπελλο αεροβόλων όπλων του 2013 στην Αθήνα

By

Τον τελευταίο και έκτο (ΣΤ΄) κατά σειρά αγώνα του Κυπέλλου αεροβόλων όπλων (ΑΓΕΝ) προκήρυξε η Ομοσπονδία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα στις 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Οι διήμεροι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ISSF, που έχουν ισχύ από τις αρχές του 2013. Πριν την έναρξη κάθε αγωνίσματος υπάρχει ένας ενιαίος χρόνος 15 λεπτών για προετοιμασία και δοκιμαστικές βολές και οι χρόνοι διεξαγωγής των αγωνισμάτων είναι οι εξής:

xronoi dieksagogis

Για τη διευκόλυνση των αθλητών από τη Βόρειο Ελλάδα, θα αναχωρήσει λεωφορείο την Παρασκευή 13/12/2013 προς το σκοπευτήριο. Επίσης, στη μέριμνα της Ομοσπονδίας είναι οι δαπάνες συμμετοχής (διαμονή, διατροφή και μετακίνηση) των αθλητών που μετακινούνται από περιοχή εκτός του Νομού Αττικής και έχουν κληθεί ονομαστικά από τη ΣΚ.Ο.Ε να συμμετάσχουν στους αγώνες. Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων:

Χωρίς τίτλο

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα