Ενθουσιασμένος δήλωσε ο Μάκης Μίτας από τη συμμετοχή του στον αγώνα του Κατάρ

By

Η μοναδική ελληνική συμμετοχή στο «QATAR OPEN SHOTGUN» ήταν από τον Μάκη Μίτα. Μπορεί να μην κατάφερε να μπει στον τελικό και να διεκδικήσει μία θέση στην εξάδα, η οποία είχε ως ανταμοιβή χρηματικό έπαθλο, αλλά ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκητ απόλαυσε έναν αγώνα ανάμεσα στους καλύτερους σκοπευτές.

Σε συνέντευξή του στο Shooters, δήλωσε ενθουσιασμένος από τον αγώνα και ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου πήλινου στόχου στο Κατάρ. Ο συγκεκριμένος αγώνας υπήρξε ο πρώτος αγώνας του παγκόσμιου Έλληνα αθλητή για το 2016, όπου ήταν σύμφωνα με εκείνον ένα τεστ των αντοχών του και μία δοκιμή στο καινούργιο του όπλο.

Ο Μάκης Μίτας, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε διοργάνωση του Κατάρ, ταξίδεψε μόνος του για τον αγώνα έπειτα από μία φιλική του πρόσκληση, χωρίς την συνοδεία του προπονητή του, όπου κράτησε άριστες εντυπώσεις και επιθυμεί να συμμετάσχει και του χρόνου.

Θα τον ξανά συναντήσουμε σύντομα στο Grand Prix Κύπρου και το παγκόσμιο κύπελλο. Όσον αφορά την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, συνεχίζει να προπονείται εντατικά στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα