Εκπληκτικός προμηνύεται ο αγώνας του ΑΣΟΚ «ΑΡΤΕΜΙΣ» την Κυριακή!

By

Περισσότερα από 100 άτομα από όλη την Ελλάδα θα παρευρεθούν την Κυριακή στο σκοπευτήριο Καλλίθηρο της Καρδίτσας, για έναν εκπληκτικό αγώνα 6 σταδίων που αναμένεται να έχει τα πάντα! Οι διοργανωτές με πρωτεργάτες τους Φωτόπουλο Αλέξανδρο και Βυθόπουλο Χρήστο, δείχνουν για ακόμη μία φορά τη διάθεσή τους να προσφέρουν έναν αγώνα αξέχαστο σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στην Καρδίτσα την Κυριακή. Με τον καιρό στο πλευρό τους και με την ακούραστη διοίκηση του σωματείου να δηλώνει παρούσα τόσο με τον Πρόεδρο της Γεώργιο Γεωργίου όσο και με τον Αντιπρόεδρο της Λάμπρο Αθανασόπουλο, ο αγώνας πρόκειται να προσφέρει μοναδικές στιγμές στους σκοπευτές αλλά και στους θεατές.

Τα 6 στάδια του αγώνα είναι σχεδιασμένα κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μη δυσκολέψουν τους σκοπευτές και να τους επιτρέψουν να ευχαριστηθούν την Κυριακή τους στο σκοπευτήριο, με τα φυσίγγια να ξεπερνούν για λίγο τον αριθμό των 100. Το καθιερωμένο γουρουνόπουλο στη σούβλα δεν θα λείπει φυσικά και από αυτό τον αγώνα, με την κοπή της πίτας όμως να δίνει μία ξεχωριστή -πιο επίσημη- χροιά καθώς καλεσμένοι θα είναι και πολλοί επίσημοι της περιοχής.

Μην χάσετε έστω και σαν θεατές έναν αγώνα που συμβάλλει στην γενικότερη ανάπτυξη της σκοποβολής αλλά και στην αξιόλογη προβολή της στην Β’ Ζώνη.

Ο αγώνας είναι αναρτημένος στο ShooterSIS και μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα