Εγκαίνια στο πλήρως ανακαινισμένο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων του «Λεωνίδα» στην Σπάρτη

By
Πλήρη ανακαίνιση αποφάσισε ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Λακαιδεμόνων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» για το κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων που διατηρεί στο 2ο χλμ Σπάρτης-Καραβά, στα Παλαιά Σφαγεία με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00.

Ο δραστήριος Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Λακαιδεμόνων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» ανανεώνεται και προσφέρει στα μέλη του, αλλά και στους φιλοξενούμενους αθλητές, αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών. Εδώ και οχτώ (8) μήνες πραγματοποιούνται εργασίες στον χώρο του κλειστού σκοπευτηρίου αεροβόλων όπλων του Ομίλου, και όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος Δημήτρης Γερουλάκος, οι εργασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Το νέο κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων «Γεωργία Δ. Γερουλάκου» είναι αφιερωμένο στη μνήμη της αθλήτριας Γεωργίας Γερουλάκου. Ο αγωνιστικός χώρος διαθέτει 12 θέσεις βολής και στις εγκαταστάσεις φιλοξενούνται αποδυτήρια για τους αθλητές και κυλικείο για όλους. Οι νέες εγκαταστάσεις θεωρούνται πλήρως εξοπλισμένες καθώς διαθέτουν ηχομόνωση, θερμομόνωση, κλιματιστικά και led φωτισμό. Στα πλαίσιο της ανακαίνισης συμπεριλήφθηκε και ο εξωτερικός χώρος, ο οποίος καλύφθηκε με υπόστεγα. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα έχουμε με την ολοκλήρωση των έργων λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνια.

Ανοιχτή πρόσκληση στέλνει λοιπόν ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Λακαιδεμόνων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» προς όλη την σκοπευτική κοινότητα και μη, για τα εγκαίνια του κλειστού σκοπευτηρίου αεροβόλων όπλων «Γεωργία Δ. Γερουλάκου», που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00 στο 2ο χλμ Σπάρτης-Καραβά. Να είστε όλοι εκεί!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα