Δύο χρυσά ο Τσόκας στους Πανελλήνιους τυφεκίου Μ.Δ. 300 μέτρων!

By

Έπεσε η αυλαία του σταθερού στόχου ο Πανελλήνιος Αγώνας στο αγώνισμα των 300 μέτρων, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πεδίο βολής 6ου ΣΠ Κορίνθου το Σαββατοκύριακο, 3 & 4 Οκτωβρίου.

Η πρώτη ημέρα του αγώνα ήταν αφιερωμένη στο τυφέκιο πρηνηδόν, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει 13 σκοπευτές, οι οποίοι έχουν αποδειχτεί και πιστοί λάτρεις του τυφεκίου μεγάλου διαμετρήματος. Πανελληνιονίκης για πολλοστή φορά αναδείχτηκε ο Τσόκας Νικόλαος (ΔΕΗ-ΛΣ) με επίδοση 568/600 καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει τρεις τέλειες σειρές. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Νικολουδάκης Ιωάννης (ΠΣΕ) με 562/600, πετυχαίνοντας και εκείνος μία τέλεια σειρά. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Κολοβός Κων/νος (ΣΟΑΑΣΟΕΕ) με 538/600.

Ο Πανελλήνιος ολοκληρώθηκε με τον αγώνα στο τυφέκιο μεγάλου διαμετρήματος τριών στάσεων (3Χ20) την ημέρα της Κυριακής με 4 μόνο σκοπευτές να δηλώνουν συμμετοχή. Το δεύτερο χρυσό σε αυτούς τους πανελλήνιους αγώνες κέρδισε ο Τσόκας Νικόλαος με την νίκη του στο τυφέκιο τριών στάσεων πετυχαίνοντας επίδοση 534/600. Το ασημένιο κέρδισε ο Κωνσταντίνου Κυριάκος (ΔΕΗ-ΕΛΑΣ) με 408/600 και ο Τζουβάρας Γεώργιος (ΣΟΑΑΣΟΕΕ) το χάλκινο μετάλλιο με 402/600.

[tabs][tab title =»ΠΡΗΝΗΔΟΝ»]m_d_prinidon_300m[/tab][tab title =»ΠΡΗΝΗΔΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ»]

m_d_prinidon_300m_omadiko

[/tab][tab title =»3Χ20″]

apotel-orthios-300m

 

 

[/tab][/tabs]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα