Δοκιμαστικός αγώνας compak sporting στο ολοκαίνουργιο σκοπευτήριο του Βόλου!

By

Εννέα μήνες μετά από την ημερομηνία των εγκαινίων του χώρου του σκοπευτηρίου για την έναρξη των εργασιών, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου πραγματοποιεί παρθενική εκκίνηση στο ολοκαίνουργιο σκοπευτήριό του στον Δήμο Νέας Αγχίαλου Βόλου με τη διεξαγωγή ενός δοκιμαστικού αγώνα (test event) στο αγώνισμα του πήλινου στόχου, compak sporting.

Ο αγώνας θα αποτελείται από 50 στόχους και θα διεξαχθεί σε δύο αγωνιστικά γήπεδα εξοπλισμένα με μηχανές Laporte 185 S. Ημερομηνία διεξαγωγής έχει οριστεί η Κυριακή 30 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 09:00 και παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν την προηγούμενη (Σάββατο 29 Νοεμβρίου) από τις 10:00 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 6978998967.

Σε παλαιότερη δημοσίευσή μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσπάθειες που έκανε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου να προετοιμάσει το σκοπευτήριό του, πατώντας εδώ.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα