Διπλός αγώνας τραπ: Κύπελλο ΣΚΟΕ & «Crete Grand Prix» στα Χανιά

By

Ο αγώνας τραπ των 125 δίσκων που διεξήχθη στην Κρήτη είχε διπλό χαρακτήρα, καθώς ήταν ο 6ος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος ΣΚΟΕ και παράλληλα μαζί με τον τελικό αποτέλεσε τον διεθνή αγώνα με την επωνυμία «Crete Grand Prix». Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Αυγούστου με τους 18 σκοπευτές να έρχονται αντιμέτωποι με την έντονη ζέστη. Αν και οι συμμετοχές ήταν περιορισμένες, ο συναγωνισμός υπήρξε μεγάλος, όπως άλλωστε το αποδεικνύουν οι επιδόσεις.

Πρώτος του 6ου αγώνα Κυπέλλου αναδείχτηκε ο Δεληγιάννης Δημήτριος (ΣΚΝΗ) με επίδοση 109/125 και πρώτος του «Crete Grand Prix» ο Γιανναράκος Ιωάννης (ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ) με επίδοση κύριου αγώνα 101/125 κερδίζοντας τόσο σε ημιτελικό και τελικό έναντι του Ελπικίδη Μιχαήλ (ΣΚΟΛΕΚ), ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στο σκοπευτήριο των Χανίων δίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο 09-10 Αυγούστου 2014 με τους αντίστοιχους αγώνες  στο αγώνισμα του σκητ.

[tabgroup][tab title=»ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ CRETE GRAND PRIX»]

APOTEL_GRAND_PRIX_TRAP

[/tab][tab title=»ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΚΟΕ»]

APOTEL_KYPELLO_SKOE_TRAP

[/tab][/tabgroup]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα