Διπλή νίκη για την Άννα Κορακάκη στο γερμανικό πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα

By

Με δύο νίκες ξεκίνησε η χρονιά για την Άννα Κορακάκη, ενώ βρισκόταν στην Γερμανία για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα που συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σκοπεύτρια αγωνίστηκε στον τελευταίο της αγώνα για το Γερμανικό Πρωτάθλημα αυτής της σεζόν, καθώς ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στον μεγάλο τελικό. Ενώ κατάφερε να χαρίσει δύο νίκες στην ομάδα της, LP One Waldkirch, έναντι της Willmandingen, στέλνοντάς τη στον μεγάλο τελικό, αναχώρησε τελικά για την Θεσσαλονίκη. Κατά την πρώτη «μονομαχία» πέτυχε επίδοση 385/400 έναντι του Πορτογάλου Costa Joao (374/400), κερδίζοντας τον πρώτο πόντο για την ομάδα της. Έπειτα αγωνίστηκε έναντι του Σέρβου Dusko Petrov, όπου η Άννα επικράτησε ξανά, για έναν βαθμό, εξασφαλίζοντας ακόμα έναν πόντο για την LP One Waldkirch.

Τη συγκίνηση της Άννας Κορακάκη προκάλεσαν πολλοί Έλληνες θεατές, οι οποίοι έσπευσαν να την δουν από κοντά και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της. 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Διάφορα

Το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» της ΕΟΕ δόθηκε στον τέως Πρόεδρο της ΣΚΟΕ, Παύλο Κανελλάκη

Για πρώτη φορά απονεμήθηκε το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας», το οποίο θέσπισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), ώστε να τιμήσει...
Διαβάστε Περισσότερα