Διεξήχθη ο 5ος αγώνας του πρωταθλήματος sporting

By

Την Κυριακή 14 Ιουλίου διεξήχθη ο πέμπτος κατά σειρά αγώνας του τοπικού πρωταθλήματος στο Sporting, πρωτάθλημα που διοργάνωσε το σκοπευτήριο «Colossus Shooting Club» στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου.

Ο αγώνας αποτελούταν από 50 πιάτα και παρακάτω σας παραθέτουμε τους πίνακες των βαθμολογιών με τους αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής. Όσον αναφορά τον αγώνα και την Α΄κατηγορία, ο Σοφιανόπουλος Βασίλης πέτυχε επίδοση 43/50 και  17.7.2013_APONOMES_SPORTING_RHODES βαθμολογία για το πρωτάθλημα 12 κατακτώντας την πρώτη θέση, δεύτερος αναδείχτηκε ο Ιμβριώτης Αντώνης με 41/50 και βαθμολογία 10 με τον Γιωργάρα Ανδρέα να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 37/50 και βαθμολογία 8. Η Β΄ κατηγορία ανέδειξε πρώτο τον Παπανικολάου Γιώργο με επίδοση 34/50 και βαθμολογία για το πρωτάθλημα 12, δεύτερο τον Κοκονόζη Μιχάλη με 31/50 και βαθμολογία 10, και τέλος στην τρίτη θέση το Μυριαλλάκη Δημοσθένη με 31/50 και 8 βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Μετά το πέρας του αγώνα και την απονομή των επάθλων, οι σκοπευτές χάρηκαν τη φιλοξενία του σκοπευτηρίου προσφέροντας σουβλάκια και μπύρες στο χώρο του αναψυκτηρίου.

[tabgroup][tab title=»ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ»]5 AGONAS[/tab][tab title=»ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ»]

A KATHGORIA

[/tab][tab title=»ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ»]

B KATHGORIA

[/tab][/tabgroup]

17.7.2013_SPORTING_RHPDES

17.7.2013_SPORTING_RHPDES_

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα