Δήλωση υποψηφιότητας για υποτροφία Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2017 από το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη

By

Για 19η συνεχή χρονιά το ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη (A. G. Leventis Foundation) υποστηρίζει και ενισχύει την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών με απώτερο σκοπό να προάγει τις αξίες του Ολυμπισμού και της αριστείας, καθώς επίσης και την ενίσχυση της αγάπης για τον αθλητισμό στην χώρα μας. Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν ακόμα δύο ιδρύματα, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, μέχρι και την ολοκλήρωση της ολυμπιακής προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Οι θέσεις για τις Υποτροφίες της Ολυμπιακής Προετοιμασίας για το έτος 2017 θα είναι 41 στον αριθμό, με τη διάθεση 4.000 ευρώ στον κάθε αθλητή-τρια από την Ελλάδα και την Κύπρο που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αγωνίσματα. Την χρονιά του 2016 στο άθλημα της σκοποβολής δόθηκαν τρεις (3) τέτοιες ευκαιρίες, στην χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, στον Μάκη Μίτα (σκητ) και τέλος στον Κύπριο Αντωνίου Σωτήρη (σκητ).

Η υποβολή των ολοκληρωμένων φακέλων υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο e-mail whatandwhy@cosmotemail.gr ή ταχυδρομικώς προς την εταιρεία W&W, Πατησίων 141, 11251 Αθήνα, το αργότερο μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Προκήρυξη Υποψηφιότητας Ολυμπιακής Προετοιμασίας από Ίδρυμα Λεβέντη

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα