Βραβεύθηκε η οικογένεια Κορακάκη από την Τ.Δ. Δράμας (Ι.Ρ.Α)

By

Βραβεύθηκε η οικογένεια Κορακάκη από την Τοπική Διοίκηση Δράμας (Ι.Ρ.Α) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον ετήσιο χορό και την κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στη Δράμα.

Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θέλησε να βραβεύσει τους Δραμινούς αθλητές της σκοποβολής, Αναστάσιο Κορακάκη και Άννα Κορακάκη, καθώς είναι μέλη της εθνικής ομάδας και έχουν καταφέρει να διακριθούν σε αγώνες του εξωτερικού αλλά και εντός συνόρων.

[blockquote style=»1″]

Ευχαριστώ θερμά την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Αστυνομικής Ένωσης I.P.A για τη βράβευση το βράδυ της Κυριακής! Κάθε είδους αναγνώριση, αποτελεί για όλους τους αθλητές ορμητήριο για την κατάκτηση νέων στόχων!

[/blockquote]

Με αυτά τα λόγια η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Άννα Κορακάκη έδειξε την ευγνωμοσύνη της για την κίνηση της τοπικής αρχής.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα