Βαγγέλης Κακοσαίος: Διεκδικεί για 4η φορά την ολυμπιακή κάρτα

By

Ελπίδα για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής και διεκδίκησης της ολυμπιακής κάρτας

Η πόλη Cheongju της Νότιας Κορέας θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΑμεΑ 2018, από 1-12 Μαΐου 2018, και αποτελεί την πρώτη διοργάνωση που οι συμμετέχοντες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την ολυμπιακή κάρτα (quota place) που θα τους στείλει κατευθείαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Για τον λόγο αυτό η προσέλευση των αθλητών αναμένεται να είναι μεγάλη, περίπου 300 σκοπευτές από 60 χώρες, όπου ανάμεσά τους ευελπιστεί να βρίσκεται και ο δικός μας Έλληνας σκοπευτής, Ευάγγελος Κακοσαίος, ο οποίος συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου 2016, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να αποτελεί μία ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο της Νότιας Κορέας. Του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Νότια Κορέα θα έχουν προηγηθεί δύο αγώνες πρόκρισης, ένας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Φεβρουάριο και ένας στην Πολωνία τον Απρίλιο. Τα κριτήρια συμμετοχής στους αγώνες πρόκρισης θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Ο Βαγγέλης Κακοσαίος για 3η φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Διάφορα

Το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» της ΕΟΕ δόθηκε στον τέως Πρόεδρο της ΣΚΟΕ, Παύλο Κανελλάκη

Για πρώτη φορά απονεμήθηκε το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας», το οποίο θέσπισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), ώστε να τιμήσει...
Διαβάστε Περισσότερα